solo Postat Noiembrie 15, 2006 Share Postat Noiembrie 15, 2006 (editat) transportul meu normal cu trenu multumesc nasului 200mii lei 250km am spus ca tot o sa va arat cum se transporta multumesc prietenilor(mihai ,adi, luci, fanu) ca m au ajutat sa l urc si sa l cobor ....si sa l transport asta doar pentru a participa la concursul de inchidere de sezon Editat Noiembrie 15, 2006 de solo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei-DR650 Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Mergea tot atat de bine si la vagonul de Posta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 te-ai aruncat la accelerat ...te chinuiai mai putin cu trenul personal, deobicei au vagoane cu etaj si parterul e mai jos, la peron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceatrif Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Interesant de incercat acelasi lucru cu un....Nipru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otravel Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 In 1987 am urcat Jawa pe o platforma pt busteni la Vatra Dornei si am dat-o jos la Ilva. Eu calare pe ea. pacat ca nu am poze. A fost o adevarata aventura. E mult de povestit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Noiembrie 16, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2006 Mergea tot atat de bine si la vagonul de Posta ! nu mai exista vagonul de posta te-ai aruncat la accelerat ...te chinuiai mai putin cu trenul personal, deobicei au vagoane cu etaj si parterul e mai jos, la peron vino tu 250km cu personalul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Traiasca nasul Mai e o poza a lui @bavareze de asta primavara cand s-a intors cu personalul din Valea Prahovei la Buc. A aparut si pe site-urile de fun, deci banuiesc ca si asta va aparea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Noiembrie 16, 2006 Share Postat Noiembrie 16, 2006 Foarte tare esti Solo! Se vede pasiunea pentru moto. Ma bucur ca ai reusit sa vii la concurs. Sper ca ai reusit sa-ti refaci motoru. Sa ne vedem cat mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Noiembrie 16, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2006 Foarte tare esti Solo! Se vede pasiunea pentru moto. Ma bucur ca ai reusit sa vii la concurs. Sper ca ai reusit sa-ti refaci motoru. Sa ne vedem cat mai repede! o aripa rupta ghidon indoit....in rest au sarit ceva suruburi de la sha si de la toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate