daniel1954 Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Lansez acest topic in speranta ca mai sunt doritori la o plimbare de 1 si 2 Mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 unul din ei sunt eu, ia ziceti, munte sau mare :? votez munte . pune si un poll sa vedem ce vrea lumea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 eu merg la mare, daca mai mege cineva, eu plec din braila. stabilim un punct unde sa ne vedem si mergem toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 eu merg la mare, daca mai mege cineva, eu plec din braila. stabilim un punct unde sa ne vedem si mergem toti ))))))) asta a fost un fel de ....si eu vand Iphone 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LucianU Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Ce bine de cei care nu lucreaza....as da si eu o fuga dar ma tine serviciul..... Distractie placuta si drum bun , fie la munte , fie la mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 ))))))) asta a fost un fel de ....si eu vand Iphone 4 nu am inteles ce vrei sa spui, esti incoerent. inca nu s-a hotarat nimic, deaia mi-am expus varianta. sunt perosane care prefera marea, altele muntele, tu debitezi numai prostii.bine pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 nu am inteles ce vrei sa spui, esti incoerent. inca nu s-a hotarat nimic, deaia mi-am expus varianta. sunt perosane care prefera marea, altele muntele, tu debitezi numai prostii.bine pa Pai e simplu, in titlu spune clar "plimbare la Predeal" Iar tu vrei sa stabilestu un loc de intalnire in braila pentru mers la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxalexx Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Eu am in plan sa plec pe 1 mai din bucuresti la o tura pana in brasov pe cheia si intoarcerea pe rasnov sau tot cheia. Daca mai sunt doritori putem sa stabilim o ora si un loc de intalnire in bucuresti pentru plecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 alexxalexx presupun ca vrei sa faci traseul asta intr-o zi nu ? )))))))asta a fost un fel de ....si eu vand Iphone 4 de ce iphone si nu samsung galaxy s3 ?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 de ce iphone si nu samsung galaxy s3 ?)) suna mai comercial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxalexx Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Da glicerina, intoarcerea in aceeasi zi. Vad ca nu se prea inghesuie lumea, toti pleaca la mare ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Aprilie 29, 2013 Autor Share Postat Aprilie 29, 2013 Hai ca sunteti simpatici, eu raman la Predeal 2 zile, respectiv 1 si 2 Mai, ma cazez la Cabana Cerbul, de la intrare in Predeal la 6 Km spre Rajnov, si de acolo plimbari in zona, eventual pana la Sambata, apropo cazarea la Cerbul este 50 ron/noapte, si e destul de ok, daca mai intereseaza pe cineva 0722661428 Dan Deci revin si spun ca merg pana la Predeal ma cazez, si de acolo mergem la Cheile Gradistei sau oriunde, daca merge cineva, stabilim ora si punctul de plecare, se merge decent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 La ora 09:00 plecam spre valea prahovei de la petrom baneasa (dupa fantana miorita) 1-silver wing 600 2-burgman de 400 1-yamaha majesty 400 1-yamaha Tmax 500 Poate ne grupam acolo, discutam ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyziggy Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 daca mergeti la vredeal venim si noi de la brasov (3 bikeri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 In principiu da, sa vedem ce si cum votam dimineata si am sa postez aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyziggy Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 vedem maine ce si cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniel1954 Postat Mai 1, 2013 Autor Share Postat Mai 1, 2013 (editat) OK plecarea este de la PECO baneasa ora 09.00, Ne vedem acolo! OK plecarea este de la PECO baneasa ora 08.00, Ne vedem acolo! OK plecarea este de la PECO baneasa ora 09.00, Ne vedem acolo! Eu vin cu Honda VFR 750 In principiu da, sa vedem ce si cum votam dimineata si am sa postez aici. Ora 08.00 PECO BANEASA La ora 09:00 plecam spre valea prahovei de la petrom baneasa (dupa fantana miorita) 1-silver wing 600 2-burgman de 400 1-yamaha majesty 400 1-yamaha Tmax 500 Honda VFR 750 Poate ne grupam acolo, discutam ce si cum. Editat Mai 1, 2013 de daniel1954 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Toti am venit, mai putin organizatorul Am fost pana la Piatra Arsa, am mancat in Sinaia (super gulas si platoul bunicii) apoi am hotarat sa ne intoarcem pe cheia. in total 400 km, mers lejer dar nu batraneste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vittore Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 pacat ca n-ati luat-o prin Braila ! Dan e la munte , a vazut ce motoare aveti si s-a tirat , nu stii ? Honda e Honda ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate