alex_tudorache17 Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Salut! Detine careva acest scuter? Aveti informatii despre fiabilitate,manevrabilate,sau despre cat de ok este? Orice stiti despre el mi-ar fi de folos Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Motorizare prea mica pentru o barca atat de mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seba05 Postat Mai 5, 2013 Share Postat Mai 5, 2013 Ai dreptate!Motor mic,caroserie mare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DunavatuManuel Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Motorizare prea mica pentru o barca atat de mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreibican Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 am avut eu , modelul asta cu motor de 150 , dar nu am fost multumit de el viteza si putere , dar in schimb e foarte comod si foarte manevrabil , dar sa nu il scapi jos ca e ca si de portelan, . mai mult e ok la drumuri lungi in oras fierbe foarte repede avind radiatorul foarte jos , top speed cam 135 kmh asta de 150 nu e mare diferente fata de 125 doar ca e mai nervos un pic . consun cam 3,5 la suta afara si cam 4,5 in oras , probleme mecanice nu am avut cu el cit a fost la mine (2 ani) . per total e ok daca vrei un scuter comod , acum am un aprilia leonardo de 150 motor rotax nici nu se compara cu madisonul il bate aprilia la toate punctele de vedere , si consum , si viteza si fiabilitate . bafta si sper ca ti-am fost de ajutor , daca mai ai nelamuriri da pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_tudorache17 Postat Mai 6, 2013 Autor Share Postat Mai 6, 2013 am avut eu , modelul asta cu motor de 150 , dar nu am fost multumit de el viteza si putere , dar in schimb e foarte comod si foarte manevrabil , dar sa nu il scapi jos ca e ca si de portelan, . mai mult e ok la drumuri lungi in oras fierbe foarte repede avind radiatorul foarte jos , top speed cam 135 kmh asta de 150 nu e mare diferente fata de 125 doar ca e mai nervos un pic . consun cam 3,5 la suta afara si cam 4,5 in oras , probleme mecanice nu am avut cu el cit a fost la mine (2 ani) . per total e ok daca vrei un scuter comod , acum am un aprilia leonardo de 150 motor rotax nici nu se compara cu madisonul il bate aprilia la toate punctele de vedere , si consum , si viteza si fiabilitate . bafta si sper ca ti-am fost de ajutor , daca mai ai nelamuriri da pm Foarte folositor raspunsul ! Multumesc. Iau toate posibilitatile in considerare momentan..urmeaza,spre sfarsitul verii sa imi cumpar un 125cc,si nu sunt hotarat in ceea ce priveste tipul de motocicleta.. De curand am inceput sa iau in considerare si stilul de Bobber. Adica un Yamaha XV Virago,pe care,modificandu-l cu foarte putini bani, sa devina asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate