marian69 Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Save! Deranjez cu o antrebare. De ce credeți ca mi sau topit firele la releul de ancarcare la un suzuki intruder 1500 lc.Sa fi ancarcat alternatorul prea mult? Orice raspuns este binevenit! Mulțumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
student Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 la mufe mereu e contactul mai slab,si apare incalzirea. daca de-alungul firelor e topeala,atunci necesita atentie mai mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutpopoiu Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 ai un contact imperfect pe la o mufa sau papuc.contactele imperfecte se incalzesc si se topesc firele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 (editat) Si eu am patit acelasi lucru - fire topite la mufa releului - am legat firele la loc, le-am izolat cum trebuie si s-a rezolvat problema Editat Mai 6, 2013 de Inspektor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 Corect. Un contact imperfect la terminatii. Am patit si eu de curand asta. Am curatat contactele, re-izolat, totul merge bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Mai 6, 2013 Share Postat Mai 6, 2013 contacte imperfecte, fire modificate "romaneste" sau poate plus-ul da la masa ... cu asta as incepe; as verifica si cat curent "baga" alternatorul la relanti, intre 12V-14V parca ... spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate