Sari la conținut

ionutpopoiu

Membru
  • Număr conținut

    149
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ionutpopoiu

  1. Nu.In cel mai rau caz se duc simeringurile si curge ulei.Doar daca a luat o gropa si a indoit furca ,poate crapa.
  2. creca vb tu din putul gandirii.bujii are orice motor si se schimba .daca e r1 nu se mai strica bujiile?))auzi motor f complicat.e un motor ca orice motor de 2007.merge daca are bujii schimbate,ii trebe si compresie ca daca nu are nu merge.creca tu nu stii principiile de functionare ale unui motor.e doar un motor termic nu e motor cu reactie.SI DA POT SA FIE BUJIILE.
  3. asta a facut un prieten si a pus papuci s a topit izolatia si tot la rigleta a ajuns.
  4. rigleta e cea mai buna solutie.cu papuci risti sa ai contact imperfect si o sa se intample ce ai patit tu acum.
  5. Tot ce se poate. multumesc pt sfaturi.era o bujie care si facea de cap.
  6. stau in bucuresti.daca stateam in tecuci ma ducea la galati ca e un service foarte bun acolo.problema e una mecanica probabil de carburatie.am avut un topic in legatura cu problema mea dar raspunsurile au fost vagi.asa ca prefer sa merg la un service bun.problema e ca m am mutat in buc de 2 luni si nu cunosc pe nimeni care ar putea sa mi recomande unul asa ca am intrebat aici.
  7. ba nu am vazut asa ura!mai ales de la niste supermebri care sunt 3 si latra da parca au scapat de la stana.pun pariu ca aveti vitezane de 1000 in compensatie la alte lipsuri ))) vezi ca esti offtopic(pe langa subiect).ce cuvant nu intelegi din intrebarea pe care am pus o?
  8. ce glume de santier:)))))).unde nu e nici dumnezeu nu cere
  9. hai du te si canta la alta masa .esti chiar neinteresant.
  10. ei eu am ales varianta mai usoara.daca nu ai nimic de zis in legatura cu ce am intrebat poti sa treci mai departe.nu e obligatoriu sa scrii in toate topicurile de pe forum.
  11. Poare cineva sa mi recimande un service moto bun in Bucuresti?
  12. ala care si bifurca? la carburatoare nu s a umblat niciodata.
  13. Salut am si eu urmatoarea problema:daca merg in ture mici 3000 -3500 de exemplu cu trapta a 3 a si bag mana in gaz tare accelereaza normal putin, dupa care da in nas odata maxim de doua ori(e ca si cum se opreste motorul o fractiune) dupa care iar accelereaza normal pana la capat.Da un sut de zici ca rupe lantul.Ce poate fi?
  14. sunt la fel de buni ambii producatori.
  15. adIca: DU TE LA UN MECANIC BUN.E SINGURUL CARE TE POATE AJUTA.(nu e asa simplu ce ai innodat tu acolo)
  16. du te omule la un service autorizat acolo nu se umbla ca n oala cu ciorba.ce va mai mananca pe unii......
  17. cauta un aparat de masura si mergi din aproape in aproape.
  18. sigur avea viteza dupa starea motociclistului si casca luata din bazar de la rusi sincer cand vad turme de animale pe marginea soselii chiar si un caine incetinesc automat si claxon frate(nu o sa credeti ce efect are claxonul incercati butonul ala cu curaj nu curenteaza)
  19. bravo!daca va vindeti echipamentul amandoi +scuterul iti iei motor
  20. problema sta in felul urmator cine sa te auda/vada in trafic la 2 noaptea cand nu e nimeni si tu o barai in rosu?deci...o barai de placere (sa ti mangaie orgoliu de cocalar ) ca e liber bulevardu si ai prins o liniuta de trapta a 2 a.asta e motivul.
×
×
  • Creează nouă...