sparco_alex Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Astazi, dupa o saptamana de stat....am vrut sa ies la o tura...si am constatat ca POWER VALVE nu mai functioneaza..la 9000 rpm nu se mai simte puterea, nu se mai aude evacuarea mai tare dupa 9000 rpm, nu mai da explozii pe toba...si e MOARTA...e ca un cbr de 125. De la ce nu poate functiona PW? Azi am desfacut lamela din capac de acolo, am spalat-o bine dar tot nu functioneaza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Poate ca s-a stricat power valve-ul in sine. sau s-a rupt cablu' care actioneaza lamela. Tot aprilia rs 125 am si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 stai linistit, nici cu pw blocat nu trage asa de mizerabil ca un gunoi de cbr 125. vezi motorasul/sufa, nu doar clapeta vietii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 stai linistit, nici cu pw blocat nu trage asa de mizerabil ca un gunoi de cbr 125. vezi motorasul/sufa, nu doar clapeta vietii daca poweru este blocat, dupa 9000 de ture, cum sa mearga? motorul este ingatuit ... nu mai are viata in el , am mers si cu un cbr de 125 apropoo,merge destul de frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 daca poweru este blocat, dupa 9000 de ture, cum sa mearga? motorul este ingatuit ... nu mai are viata in el , am mers si cu un cbr de 125 apropoo,merge destul de frumos da, merge frumos. la vale si cu vant din spate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sparco_alex Postat Mai 11, 2013 Autor Share Postat Mai 11, 2013 stai linistit, nici cu pw blocat nu trage asa de mizerabil ca un gunoi de cbr 125. vezi motorasul/sufa, nu doar clapeta vietii +1 ...buna asta..=)) daca poweru este blocat, dupa 9000 de ture, cum sa mearga? motorul este ingatuit ... nu mai are viata in el , am mers si cu un cbr de 125 apropoo,merge destul de frumos Trece de 9000 rpm si cu PW blocat dar ajunge greu....mananci si o punga de seminte pana ajunge in limitare. Am rezolvat...trage de rupe acum....cablul unde intra in PW era stricat si scapa din lamela.Am luat un cablu de frana de bicicleta si l-am adaptat acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate