duc Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 mi-am luat motor..... honda NTV 650 merge super...... ce parere aveti despre motor... adica daca stiti ceva probleme despre modelul asta in general? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 Pai acum ce conteaza ce parere mai avem ? Sa fii fericit pe el si mergi ca si cum ai fi invizibil. Si intrebarea se punea daca sunt probleme cunoscute despre modelul asta in mod particular. In mod general intrebi despre marca. Eu o sa pun vreo 3 banane din alea cand o sa imi iau permisul de motor. Pana atunci salivez in fiecare zi langa un Suzuki Intruder 800. Nici la dusmani nu doresc tortura asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Noiembrie 17, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2006 da am inteles..... eu sunt multumit numai ca koksi a postat la comunitati regionale si m-a incurajat foarte tare spunand ca motorul pe este o teapa... acum nu stiu daca se refera la motorul asta in particular sau in general.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_petrescu Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 e motor bun ;se spune despre motor ca e cel mai fiabil motor de la honda,e pus si pe transalp si pe africa twin.probleme cu motoru nu cred sa ai decat daca are el deja ceva;poti sa ai belele cu partea electrica(stiu eu pe cineva)dar nu neaparat ps:ai motor bun!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 felicitari succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate