Sari la conținut

Yamaha Aerox - Reincarnare


shoby13
 Share

Postări Recomandate

Dupa ultimul proiect MBK Rocket by aerox pe care nu l-am prezentat aici insa v-a pun poze sa vedeti despre ce vorbesc probabil majoritatea celor din bucuresti il recunosc am decis sa fiu si eu in rand cu " lumea sa fac un aerox ! Acesta este Rocket-ul cu urmatoarea configuratie :

 

Set Stage 6 - 1 segment

Ambielaj Stage 6

Carburator 24 mm

Filtru Sport malossi 13

Toba Hebo

Variator polini speed control

Ambreiaj Polini 2G

Curea malossi kevlar

Toba Hebo

Grup malossi

 

Si ce este cel mai important zic eu flansa pentru a putea pune roata de aerox frana disc pe motorul de minareli vertical !

 

Top speed 115 km GPS

Demarj 0-100 4 secunde

 

post-47565-0-86807100-1368640783_thumb.jpgpost-47565-0-49619500-1368640784_thumb.jpgpost-47565-0-15024400-1368640785_thumb.jpgpost-47565-0-73141600-1368640785_thumb.jpg

 

Acum sa trecem la prezent lasam trecutul deoparte ! Mi-a intunecat dumnezeu mintile si mi s-a facut mila de un aerox pe care l-am cumparat de la un copil.... in ultima stare spetza nu stiu cum pot sa descriu tot ce e bine e ca macar avea acte si am putut sa il inmatriculez ! Scuterul era mort la pamant distrus fizic psihic si moral ! Aspect 0 si motor 0 ! Fugea undeva pe la 45 la vale cu vant din spate asa ca odata ajuns acasa l-am mai calarit 1-2 zile apoi a intrat la descompletat desurubat si desfacut ! Am constat ca trebuie sa inlocuiesc absolut tot ce inseamna motor ( mai bine dadeam 4 milioane si imi luam un motor de aerox complet ) insa am decis sa fac ceva pentru mine unic si frumos asa ca am pus ban pe ban si am luat :

 

 

Ambielaj TOP
Colivie RMS
rulmenti Koyo
Semeringuri RMS
Set motor AC 70 CC RMS blue racing
Bujie 4 electrozi
Garnituri
Role 16x13 4.5 gr (MALOSSI MULTIVAR)
Ambreiaj RMS Super Racing reglabil + arculete si arc
Curea transmisie
Muzicuta Malossi cu lamele carbon
Carburator
Evacuare gianelli extra
Carcasa filtru aer (a mea nu inchide deloc ok
Capac racire ( cel de la magnetou )

Xenon 4500k dar o sa imi pun de 6000 sau 1000

2x cauciuc 130-60~13 + janta fatsa care era stramba descentrata nu stiu cums a explic !

 

Si m-am pus pe desfacut carter a fost jale ce am gasit acolo a trebuit sa curat carterul de balega de pamant carburatorul vechi era pa....Ambielajul ? Dansa mai rau ca la dansez pentru tine joc sus jos stanga dreapta rulmentii sparti ! L-am trecut pe aer deoarece stau prost cu nervii si in astea 3-4 zile cat l-am avut a trebuit sa cumpar 2-3 sticle de antigel pentru ca nu stiam ce se intampla de ramaneam fara apa nu imi dadeam sema de unde scoate si am decis sa fie Ac oricum il v-oi folosii 2-3 ore pe zi sau asa de duminica ! Instalatia electrica nu exista pe acest scuter asa ca am fost nevoit sa mi-o fac singur bine ca m-a facut mama multi-talentat !

 

Sa speram ca totul osa iasa cum vreau eu ! Acum mai pun poze de cand l-am cumparat pana astazi 15.05.2013 ! Tin sa mentionez ca lucrez la el din August 2012 credeti-ma ca doar curatatul si investigatul pieselor ok au durat apraoepe 1 luna 2-3 ore pe zi fara weekend ! Suruburi rotunde duse fara flori sau imbusuri rotunde pe care a trebuit sa le scot nervi munca grea etc si inca am un surub rotund pe care nu pot sa il scot ( de la electromotor )

 

 

La aspect am decis sa fie un galben - verde fosforescent ( anumite elemente ) cu albastru in exterior ! Astept intrebari injuraturi sper sa va placa si voua ce incerc sa fac eu cu asta...Chiar astept iedi sfaturi critici numai una singura nu o pot accepta : a pai faci in scara blocului chestiile astea se fac in service ! Zic eu ca ma pricep si asa am facut multe + ca sunt clasa a12-a am nevoie de bani pentru altele totusi poasiunea nu are limite scuterul v-a fi pentru plimbari si chestii micute nu sa ma dau cu avioanele ! Am uitat sa spun rezervorul v-a fi in portbagaj deoarece vreau sa fac monopost si sa acopar busonul acela plus ca un set de contacte noi mi se pare scump si sh nu am gasit si vreau ceva ieftin si tot setul de contacte modificarea deja am facut-o asta este ! Iertati-mi va rog greselile de ortografie sau de scriere sunt grabit :D !

Editat de shoby13
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...