Sari la conținut

shoby13

Membru
  • Număr conținut

    378
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Capitala
  • Motocicleta
    Cagiva
  • Numar Moto
    013
  • Club
    No thx !

Vizitatori Recenți Profil

1.251 citiri profil

shoby13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Fiind posesor si fan BMW te sfatuiesc sa iti incerci norocul pe facebook ! Sunt diferite grupuri BMW din toata tara unde cineva trebuie sa stie despre masina ta ! Indicat ar fi sa intrii in ggrupul BMW E36 Bazar -- Romania si Zona tehnica BMW E36 ! Sunt doua cele mai renumite "cluburi" si este imposibil ca cineva de acolo sa nu stie despre fosta ta jucarie !
  2. Daca ma poate ajuta cineva cu un rezervor de la ceva vechi comunista chopper ! Ideea este ca fac un Chopper pentru a il agata de perete intr-un garaj moto si trebuie sa fac doar "carcasa"... daca aveti vre-un rezervor vechi ruginit gaurit e ok astept mesaj pe pm daca observa cineva pentru ca sincer nu prea urmaresc sectiunea !
  3. Am inteles ca sunt de mai multe tipuri... rotativ si reactiv prin ce se difera ? Eu nu m-am nascut invatat ca Marquez sau Rossi de aceea intreb...
  4. Ok, mersi ! Inainte sa citesc acest topic am citit multe chestii pe mai multe site-uri inclusiv cele de mai sus ! Stiu ce este un voblaj si cum ai putea sa scapi de el (fara amortizor), si la partea "cum lucreaza" banuiesc, ca imi imaginam si eu ca amortizeaza ! Intrebarea mea este cum prin ce proces cum este construit de te scapa de un fenomen atat de periculos ?
  5. Am cauta un astfel de topic si nu am gasit nimic ! Asa ca din cate cunostinte am adunat eu pana acum am inteles astfe : Ca 2 brand-uri sunt cap de lista primul fiind Ohlins si al 2-lea Hyperpro Ca dupa ce mergi cu un asemenea device nu mai poti merge fara (aici nu prea inteleg de ce...) Sunt foarte scumpe si isi merita fiecare leu datorita faptului ca te scapa de voblaj ! R6 Este motocicleta care are cea mai mare nevoie de unul fiind cea mai scurta in ampatament si predispusa la voblaj ! Ce nu am inteles : Cum functioneaza ? Sunt universale sau trebuie sa comanzi doar pentru modelul tau anume de mobra ? De ce ai nevoie de 20 si ceva de set-up-uri ? De unde se pot procura ? Sper ca nu am suparat pe nimeni cu acest topic si sper sa devina Sticky
  6. Salut ! Super tare proiectul ! Am o mica indoiala asupra suportilor de etrieri ! Ar trebui prins de furca in 2 prinderi si de etrier lafel ! Totusi vorbim de frane daca bratul acela se ridica de la vibratii nu o sa mai prinda discul deci nu mai ai frana ! Daca ai scularaia necesara fa niste urechi pe jamba apoi prinde etrerul in 4 puncte doua pe jamba 2 la etrier ca asa stiu ca are acel etrier ! Nu o lasa asa ca e ca si cum nu ar fi ! Spor ! P.S: Am mai obsefvat ceva ! Sincer nu e o pozitie prea fireasca pentru etrier ! Acesta trebuie sa stea pe spatele discului de frana ! Incearca sa i muti pozitia pe spate si sudeaza in argon urechi la masura etrierului pe jamba !
  7. cer si eu daca se poate pentru mobra s50 un cauciuc si o camera daca are cineva si se impiedica ca nu vreau sa imi stea janta pe ciment e destul de indoita oricum ! 17x2.5 parca si daca are cineva o foaie mai intreaga !
  8. cer si eu daca se poate pentru mobra s50 un cauciuc si o camera daca are cineva si se impiedica ca nu vreau sa imi stea jantta pe ciment e destul de indoita oricum ! 17x2.5 parca si daca are cineva o foaie mai intreaga !
  9. Nu neaparat tepar dar foarte neserios, userul Kevinn desi ma uraste (dar nu inteleg motivul) imi urmareste activitatea si nu pot sa postez, sau sa deschd un topic nou pentru ca este prezent cu diverse argumente spuse numai ca sa strice buna dispozitie ! Spameaza aiurea si chiar nu inteleg cu ce l-am deranjat si nici nu stiu cum pot face sa nu ma mai bage in seama ! Daca aveti vre-o solutie astept mesaj privat sau daca un admin vede si poate sa i spuna acestui Super Membru sa nu mai posteze sub nici o forma unde sunt eu si sa ma evite ar fi super ! Cred ca e cel mai omenesc atunci cand nu suporti pe cineva sa nu il bagi in seama ! Daca ar da dovada de putina maturitate ar fi inteles dar ultima lui afirmatie " ai stickere pe motor, esti cocalar " ma facut sa postez aici pentru ca nu mai suport spam-ul creat de acesta ! Cred ca conteaza pasiunea pe care o impartasim pe acest forum nu sa i stresam pe altii ! » Post actualizat in 26 Apr 2015 15:50 Am remediat problema cu Kevinn ! Ne-am inteles si am aflat si ca nu are nimic personal cu mine !
  10. Daca ai o motocicleta cu stickere, in opinia ta, esti cocalar... nu ? Oricum nu inteleg daca tot sunt atat de neimportant de ce cauti sa imi urmaresti activitatea si postezi peste tot unde postez si eu !
  11. De un an si ceva de cand ma tot chinui cu mobra asta am ajuns la disperare ! Dupa problema bataii in motor pe care inca nu am elucidato observ ca nici nu urca in ture aveti videoclip mai jos ! https://www.youtube.com/watch?v=g9fR7YWjVns Asa ca de curand am implementat doua planuri ! a) Mai cumpar un motor de cagiva si din doua fac unul bomba (desfacut total-curatat total-vopsit total-asamblat cu tot ce trebuie nou ca am kiyt complet de garnituri kit piston segmenti am si un ambielaj numa sper sa se potriveasca-schimbat rulmenti) Mai cumpar un motor monocilindru de domi 650 si dupa ce e gata asta al ei il adaptez pe asta ! Am incercat sa si vand mobra dar la cum e romanul am primit o oferta de iphone 5 si diferenta am refuzat am primit o oferta de 1500 lei am refuzat categoric si cand mi-a zis cineva ca vine sa o vada a dat dovada de neseriozitate ! Asa ca am coborat si am spalato frumos si arata cam asa : Iar de azi a inceput demontarea si a inceput sa arate cam asa : Cu urmatoarele modificari va tin la curent !
  12. daca imi pui o poza cu ea sa o vad iti dau 100 lei si suporti tu transportul !
  13. Am nevoie de cateva piese si caut in principiu evacuarea si rotile model in 5 spite ! Daca dezmembreaza careva mito astept mesaj !
  14. Povestea AICI ! e un jegos care traieste din tepe si furturi ! paguba la mine nu a fost mare...undeva la 400 de euro ce ma deranjeaza este ca am fost mintit pe banii mei muncitit ! NU VA INCURCATI CU EL !
×
×
  • Creează nouă...