G MAN Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 vreau sa-mi cumpar si nu stiu ce avantaje si dezavantaje, in afara de dif de pret de 1200euro, parca. am vreo 80kg, si vreau saies din cand in cand, nuvreau performanta sau cine stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 daca nu vrei performanta ia-ti un suzuki drz 400... sau dc vrei sa iti ramana bani sa te echipezi si sa te poti distra, ia-ti un Suzuki dr 350 mai nou, un 97-98 ambele motoare sunt f fiabile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buniku Postat Decembrie 25, 2006 Share Postat Decembrie 25, 2006 vreau sa-mi cumpar si nu stiu ce avantaje si dezavantaje, in afara de dif de pret de 1200euro, parca. am vreo 80kg, si vreau saies din cand in cand, nuvreau performanta sau cine stie? 250 este ca si un 125 2T,pe urcari, cocs cat poate sa iasa pe esapament ,cuplu mic.De la 400 cmc in sus e cuplu suficient=placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate