AUTOMOBILIA Postat Mai 22, 2013 Share Postat Mai 22, 2013 Sambata 25 mai (9:30-13:00) posesorii de Mobra, Mini Mobra si Carpati sunt invitati in incinta Universitatii Politehnice Bucuresti unde va avea loc a doua editie a expozitiei FABRICAT IN ROMANIA. Ca la fiecare eveniment tematic RCR, orice alta vechitura e asteptata cu interes chiar daca nu se inscrie in tema propusa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 Sambata 25 mai (9:30-13:00) posesorii de Mobra, Mini Mobra si Carpati sunt invitati in incinta Universitatii Politehnice Bucuresti unde va avea loc a doua editie a expozitiei FABRICAT IN ROMANIA. Ca la fiecare eveniment tematic RCR, orice alta vechitura e asteptata cu interes chiar daca nu se inscrie in tema propusa.. Fain event ! In brasov Mai este un magazin care mai are motoare NOS de mobra la 450 ron ! asta acu un an ... si cred ca mai sunt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelian_mz_rt125 Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 (editat) new old stock = NOS produse noi din stocuri vechi Editat Mai 23, 2013 de aurelian_mz_rt125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Mai 23, 2013 Share Postat Mai 23, 2013 la ce dumnezeu te gandeai GoodKat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AUTOMOBILIA Postat Mai 24, 2013 Autor Share Postat Mai 24, 2013 Cred ca ar fi util sa publici adresa magazinului, Multumesc si va astept maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Logic, la ce ma gandeam? mi se parea prea de tot. Deh, daca nu sunt obisnuit cu abrevierile astea. Multumesc colegului de explicatie. Cred ca ar fi util sa publici adresa magazinului, Multumesc si va astept maine. Cum aflu adresa , o public ...daca uit va rog PM ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Cred ca ar fi util sa publici adresa magazinului, Multumesc si va astept maine. Pusesem io adresa mai de mult la topicul Mobra ....mag se afla pe strada Carpatilor la o poarta a Metromului nu mai stiu numarul portii exact si nr de contact pentru cei interesati 0744306504 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 super .. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mpc Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Pusesem io adresa mai de mult la topicul Mobra ....mag se afla pe strada Carpatilor la o poarta a Metromului nu mai stiu numarul portii exact si nr de contact pentru cei interesati 0744306504 /index.php?/topic/691595-piston-mobra/&do=findComment&comment=3369401 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate