georgebusica Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 Am o rugaminte la motociclistii din Pitesti pentru a-mi recomanda si mie un mecanic bun din zona. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
incognito Postat Mai 24, 2013 Share Postat Mai 24, 2013 (editat) Hello, ţi-l recomand cu căldură pe Adi Bosniacu, mie mi-a rezolvat motoreta în câteva ore, după ce nu i s-a dat de cap prin service în Bucureşti câteva luni. Îl găseşti aici: http://www.raisa-adventures.ro/contact/ (Ionuţ Florescu 0745 656 915) Editat Mai 24, 2013 de incognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unchiu valentin Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Salut.Am schimbat uleiul la cutia de viteze si mecanicul mi-a spus ca a gasit pilitura de fier in uleiul vechi si ca este din cauza schimbarii defectuoase a vitezelor in mers.Ce dracu inseamna schimbare defectuoasa a vitezei , nu stiu si nici n-am auzit iar in ceea ce priveste pilitura cred ca nu are nici in clin nici in maneca cu schibatul vitezelor. Astept pareri .Mentionez ca motorul are 2500 de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Buna ziua.Depinde de cantitate. Avand in vedere principiul functionarii, este normal ca dupa XXXX km sa gasim "ceva" pilitura. Mai depinde bineinteles si de calitatea uleiului. Daca nu a asigurat o ungere optima atunci se va produce pilitura. Schimbarea treptelor poate sa fie normala si totusi pilitura sa existe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
talibanu83 Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 (editat) pentru reparatii carene si vopsire 0727.927.580 https://www.facebook.com/reparatiimotopitesti daca-i vorba de un motor NOU de la mama lui . acesta trebe supus rodajului. cum pilitura vine de la piesele mobile aflate in miscare... probabil este rezultatul rodarii si "finisarii" pieselor aflate in contact , mecanicul putea spune si ce fel de pilitura este, metalica sau nemetalica dupa inca 2 schimburi este foarte posibil sa nu mai fie pic de span' in ulei. un buson magnetic nu ar strica . ineficient pt span nemetalic Editat August 2, 2013 de talibanu83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twba Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Recomandati un service unde putem unge lanturile? suntem in trecere prin Pitesti. un nr de telefon si adresa ar fi apreciate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 la iesire din Pitesti catre RmValcea/Curtea de Arges /A1. intre lukoil si petrom folow the blue dot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray2007 Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Salutare, din nefericire am avut un accident din care am iesit cam sifonat atat eu cat si scuterul din avatar, si acum caut un service moto care sa-mi ofere factura fiscala la reparatie fiindu-mi necesara la dosar. Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate