Sari la conținut

littlekriminal

Super Membru
  • Număr conținut

    3.029
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de littlekriminal

  1. Aia din dreapta e motocicleta aia de merge un bătrânel pe Cheia sa ia pâine cu ea...?
  2. Ce se învață din asta? Nimic, procesul de invatare nu o sa sara sase ani ca am aflat noi presupusa cauza a unui accident. Băgați la cap aceleasi lucruri pe care le stiati deja, doar orele parcurse in șaua motocicletei te fac un pilot mai bun, ca vin de la cursuri, mers pe strada, pe circuit, in păduri, etc., nu conteaza. Practic închipuiți-vă ca si cei mai buni au de învățat in fiecare zi cate ceva nou si ca nu exista bagaj suficient de cunoștințe/experienta. Drumuri bune pe unde o fi!
  3. @go.dragos - daca vrei putem vorbi cu userul @adrian45, el face transport si cred ca te si ajuta cu restul. Asa cu vorbit pentru moto, gen sunat si intrebat detalii, negociat pot si eu sa te ajut. Am transportat ceva lucruri/moto cu Adrian si chiar pot sa-l recomand.
  4. Hahaha, busteeeeeeeeeeeed! Dar recuperez pe alte parti...
  5. Eu sunt un caz aparte pentru ca nu am treaba cu Londra decat la distractii sau vizite asa, for fun. Stau la marginea unui orasel mic, pana la munca fac 15 minute cu masina, 10 cu moto. Cred as lua-o razna (din nou) sa mai stau blocat in trafic cu orele in fiecare zi, efectiv nu mai concep asa ceva.
  6. Din experientele mele in tari cu apa calda, trenul este intotdeauna cel mai curat si confortabil mod de transport. Intr-adevar, daca iei metroul in Londra la ora de varf e super aglomerat, ca in Buc, dar tocmai de aia multi prefera sa stea in afara Londrei si sa ia trenul (care merge si pe cateva linii de metrou (ceea ce nu se intampla in Ro si nu cred ca se va intampla prea curand). Cand am stat in Buc, in afara de o scurta perioada in care munca a fost in Militari si eu stateam tot in Militari, sub 40 de minute (doar dus) pana la munca nu am facut niciodata, asta fara sa iau in calcul cand mergeam cu moto, ca vremea/conditiile nu-mi permiteau intotdeauna sa merg cu moto.
  7. De acord. Dar zic asa, comparat cu Bucuresti, e practic acelasi lucru, ca si in Bucuresti dintr-un capat in altul poti face o vesnicie. In schimb, daca te muti "la tara" - in afara Bucurestiului si ai de gand sa faci naveta in Bucuresti la munca, nu cred ca ai optiunea asta. Daca stam s-o luam logic, sa spunem cu mintea unui spalator de vase care nu vrea/spera la un altfel de job, faptul ca in Londra poate sa-si ia un iPhone, BMW alb, etc., e deja mult peste ce poate in Ro, deci alegerea e clara.
  8. Ok, nu e problema. Eu te-as sfatui sa te uiti de pe acum, daca vrei, continuam pe PM, eu am cont si cred ca prezint ceva mai multa credibilitate (am cont de mai multi ani, deci nu o zic cu nicio conotatie). Germania a fost mereu un izvor nesecat in materie de calitate, nu cred ca o sa sechimbe foarte curand. Nu zic ca nu sunt si rapciugi, dar daca esti in cautare de ceva intretinut (care de obicei costa si mai mult un pic) ai mari sanse sa gasesti ce-ti doresti.
  9. Ok, probabil nici nu or sa raspunda. Daca gasesti ceva in zona Auxerre (pe o raza de 30-40 de km) as putea sa te ajut eu, dar incepand cu jumatatea lu' mai sau inceputul lui iunie.
  10. Salut, de cand ai profilul pe leboncoin? Ai vandut ceva, ai avut anunturi puse? Banuiesc ca nu ai adresa de Franta..? Ei sunt foarte precauti cand vine vorba de cineva din afara tarii care trimite mesaj ca vrea sa cumpere un bun. Ai gasit un motor anume sau mergi asa la ce-o pica...?
  11. Tot acolo bateam si eu. Oricum, cred ca e clar faptul ca daca nu ai nicio calificare (si nici nu te duce bibilica) o sa-ti fie greu oriunde, mai ales daca trebuie sa platesti tot si nu ai mostenit vreo casa de la vreo matusa. Spalatorul de vase o s-o duca greut (aproape) oriunde. Ideea e daca te duce bibilica si totusi vrei sa-ti depasesti conditia, unde ai avea mai multe sanse de izbanda, Bucuresti sau Londra? Eu zic ca ar fi totusi mai multe oportunitati la Londra in materie de aproape orice. Cum s-a spus mai sus, daca nu vrei sa-ti petreci viata singur si iti gasesti o crestina atunci poti lejer sa inchiriezi ceva sa stai numai cu ea. Ca sa nu mai zic ca nu trebuie neaparat sa stai in Londra, sunt sute de mii (probabil) care stau in afara Londrei si vin cu trenul in Londra la munca. De unde sunt eu (80 de km de Londra) fac 50 de minute cu trenul pana in centrul Londrei, asta inseamna mai putin decat daca ai sta spre periferia Londrei si ar trebui sa mergi cu masina pana la munca.
  12. Daca vorbim de Londra exclusiv, da, intre unele ore se poate ca mai mult sa sta decat se merge. Daaaar, rareori mi s-a intamplat, inclusiv cu Londra sa stau mai mult de 15-20 de minute intr-un ambuteiaj. Acum na, sunt totusi aprox 10 milioane de locuitori care toti vor sa ajunga undeva la 8 dimineata si inapoi la 5 seara, eu zic ca sta bine la capitolul asta luand in considerare datele problemei. Pe B roads nu cred ca am stat vreodata in trafic (si am batut ceva drumuri). La salariu si cheltuieli, sunt curios cum ar trai singur un spalator de vase in Bucuresti. Cea mai ieftina chirie cred ca e aprox. 200 de euro, apoi facturi, mancare, haine, transport, viata...?
  13. Cum arata leurda aia, ptiu! @cooldeep, cred ca merge s-o pui si in clatite. @FlipperCodaca legumele arata asa bine inseamna ca pestele a rupt
  14. @l.u.vMerci! Acum imi dau seama ca avem culori destul de asemanatoare si la interior si la exterior. E 3.0 diesel, M57.
  15. @l.u.v asta e pretul pe care mi-l arata. Eu pot sa-l trimit fara probleme dar o sa coste transportul in Ro(ca nu pot sa-l bag printre haine :))) ), probabil intre 30 si 50 de lire...? Vad ca-mi zice pe site ca ajunge a doua zi dupa ce-l comand. Dacă tot v-am amenințat acum câteva zile, na, ca am venit aici sa fac niște concurență. Nu e în starea în care e CLS-ul (și nici E-ul), dar n-arată rău zdreanța.
  16. Pune si tu un link, detalii, ceva, te rog. Merci!
  17. Hahahah, au aparut sacalii! Inca 4 jante de 21" n-au cum sa intre, deci numai un pic de atentie la volum :))) .
  18. @l.u.vO sa trimit niscaiva lucruri in tara (Bucuresti) destul de curand(aprox doua saptamani). Daca gasesti ceva pe UK(foarte probabil), pot sa ti le iau si le bag in pachet.
  19. A, da? Si ce zici, acolo exista cazuri de neacordare de prioritate...?
  20. Atunci ce sa zic, succes la facut legi personalizate pe baza geneticii raselor de pe toata planeta.
  21. Timpul/rabdarea, taica! Inspiratia si experienta (+bulan) isi spun cuvantul. S-o stapanesti sanatos!
  22. Oameni prosti, auzi, sa nu aproximeze ei la fix racheta care vine cu 200 km/h, niste orbi/inconstienti/incalcatori de lege.
  23. Loading...:)))) Marea problema e ca mi-am luat break, si asta nu e chiar asa de bombardieri, nu stiu cum naiba sa fac, ca mi-e ca tricoul n-o sa mai aiba acelasi efect
×
×
  • Creează nouă...