simsonache Postat Noiembrie 17, 2006 Share Postat Noiembrie 17, 2006 am probleme cu rulmenti de la jug cind frinez trepideaza ghidonul si intreb cine are ceva bun,cuve cu conuri si bile-adica rulmentu sau de alt model sau o sugestie ca nu pot sa o las asa zici ca e caruta e batrina da nu caruta ajutor multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 (editat) sunt terminati rulmentii,probabil bile sparte...cel mai bine folosesti ceva original,daca nu gasesti intreaba vreun prieten cu ij poate se potrivesc de aceea...mai e si varianta unui magazin de rulmenti,du-te cu rulmentul vechi sau cu ce cod apare scris pe el(nu conteaza ce STAS au deoarece ei oricum au un sistem de echivalare in functie de tara in care sunt fabricati rulmentii-numai sa fie firma serioasa...). spor! P.S.in nici un caz sa nu folosesti rulmenti de presiune,acestia nu au acel prag pentru bile,o sa joace si mai tare! Editat Noiembrie 18, 2006 de lucyfire_legion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 dute cu rulmentul la un magazin de rulmenti. e unul vis-a-vis de institutul de matematica Simion Stoilov (la intersectia dintre calea grivitei si bdul dacia), o sa dai de niste mosi acolo. astia sint rulmenti koyo de la fabricile din barlad sau alexandria. daca vrei mai buni cauta SKF, un magazin cu asa ceva este in baneasa langa sevice-ul de langa intrarea unde se tine SAB-ul in fiecare an, dar cred ca sint slabe sanse aici si mai sint si al dracu de scumpi (dar merita). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Noiembrie 18, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2006 ma nu is rulmenti ca cei pe cere noi ii stim adica la simson ca si la celelalte comuniste rolmenti sunt din 3 piese cuvele ce se monteaza in cadru bile si conuri cu un mic guler care se mont pe jug.bilele nu.s sparte.intrebare:am joc la telescoape si janta lovita pe fata,credetica de la aceste probleme sa.mi fi facut joc la jug??????? inainte nu era sau nu mai stiu multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Noiembrie 18, 2006 Share Postat Noiembrie 18, 2006 pai eu ce am scris? schimba rulmentii(stiu de ce tip de rulmenti este vorba,si la nepra si la ij sunt acelasi model dar alte cote-eu am zis sa vezi si sa-i inlocuiesti!) iar daca nu remediezi problema de la telescoape(jocul)si bataia rotii o sa faca la fel in vreoo 100 km... spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Noiembrie 18, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2006 deci era din cauza roti si a furci ma gindeam eu de ce sa uzat asa de repede rulmenti de jug da nu imi dadeam seama daca ar fi asta cauza doar ma gindeam nu eram sigur multam pai si asa rulmenti crezi ca mai gasesc la firmele de specialitate ?????? adica magazine numai cu rulmenti este unul si pe la mosilor daca stiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 19, 2006 Share Postat Noiembrie 19, 2006 Cauta-l aici pe forum pe Demostene, are acasa pe perete o fata intreaga de Simson...juguri telescoape roata etc...da' nu cred ca ti-o da asa usor ca ii strici decorul, numa' daca o dai la schimb pe a ta curatata frumos Pe perete nu se simte jocul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
simsonache Postat Noiembrie 19, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2006 Cauta-l aici pe forum pe Demostene, are acasa pe perete o fata intreaga de Simson...juguri telescoape roata etc...da' nu cred ca ti-o da asa usor ca ii strici decorul, numa' daca o dai la schimb pe a ta curatata frumos Pe perete nu se simte jocul sa vd cum dau de el ca ma dispera jocul pe care il am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate