Sari la conținut

Rulmenti De La Jug


simsonache
 Share

Postări Recomandate

sunt terminati rulmentii,probabil bile sparte...cel mai bine folosesti ceva original,daca nu gasesti intreaba vreun prieten cu ij poate se potrivesc de aceea...mai e si varianta unui magazin de rulmenti,du-te cu rulmentul vechi sau cu ce cod apare scris pe el(nu conteaza ce STAS au deoarece ei oricum au un sistem de echivalare in functie de tara in care sunt fabricati rulmentii-numai sa fie firma serioasa...).

spor! :lol:

P.S.in nici un caz sa nu folosesti rulmenti de presiune,acestia nu au acel prag pentru bile,o sa joace si mai tare!

Editat de lucyfire_legion
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dute cu rulmentul la un magazin de rulmenti. e unul vis-a-vis de institutul de matematica Simion Stoilov (la intersectia dintre calea grivitei si bdul dacia), o sa dai de niste mosi acolo. astia sint rulmenti koyo de la fabricile din barlad sau alexandria. daca vrei mai buni cauta SKF, un magazin cu asa ceva este in baneasa langa sevice-ul de langa intrarea unde se tine SAB-ul in fiecare an, dar cred ca sint slabe sanse aici si mai sint si al dracu de scumpi (dar merita).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

;) ma nu is rulmenti ca cei pe cere noi ii stim adica la simson ca si la celelalte comuniste rolmenti sunt din 3 piese cuvele ce se monteaza in cadru bile si conuri cu un mic guler care se mont pe jug.bilele nu.s sparte.intrebare:am joc la telescoape si janta lovita pe fata,credetica de la aceste probleme sa.mi fi facut joc la jug??????? inainte nu era sau nu mai stiu :lol: multam
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai eu ce am scris?

schimba rulmentii(stiu de ce tip de rulmenti este vorba,si la nepra si la ij sunt acelasi model dar alte cote-eu am zis sa vezi si sa-i inlocuiesti!)

iar daca nu remediezi problema de la telescoape(jocul)si bataia rotii o sa faca la fel in vreoo 100 km...

spor! :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

;) deci era din cauza roti si a furci :banana: :banana: :crack: ma gindeam eu de ce sa uzat asa de repede rulmenti de jug da nu imi dadeam seama daca ar fi asta cauza doar ma gindeam nu eram sigur :lol: multam pai si asa rulmenti crezi ca mai gasesc la firmele de specialitate ?????? adica magazine numai cu rulmenti este unul si pe la mosilor daca stiti :crack:

 

:wink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cauta-l aici pe forum pe Demostene, are acasa pe perete o fata intreaga de Simson...juguri telescoape roata etc...da' nu cred ca ti-o da asa usor ca ii strici decorul, numa' daca o dai la schimb pe a ta curatata frumos ;) Pe perete nu se simte jocul :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cauta-l aici pe forum pe Demostene, are acasa pe perete o fata intreaga de Simson...juguri telescoape roata etc...da' nu cred ca ti-o da asa usor ca ii strici decorul, numa' daca o dai la schimb pe a ta curatata frumos :banana: Pe perete nu se simte jocul :banana:

sa vd cum dau de el ;) ca ma dispera jocul pe care il am :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...