Vizitator ala cu F-ul Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 In jur de ora 22:00, tatal unui prieten mi-a spus ca un motociclist a fost adus la spitalul din Radauti. Stie cineva ceva? Sper sa nu fie nimic grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 (editat) In jur de ora 22:00, tatal unui prieten mi-a spus ca un motociclist a fost adus la spitalul din Radauti. Stie cineva ceva? Sper sa nu fie nimic grav. Să fie unul din băieții care se dau de la linia ferată la sensul giratoriu dăcât în viteza I? Azi nu era nimeni la expoziție (în fața băncii). Editat Mai 29, 2013 de pomo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 Nu stiu ce sa zic, dupa cum mi-a explicat ca era imbracat nu mi-am dat seama. Purta o geaca albastru cu alb suzuki si cizme negru cu alb. Insa tot ce este posibil, marti in centru aveai senzatia ca esti pe estoril pe la 21:00. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate