Jump to content

pomo

Super Membru
 • Content Count

  824
 • Joined

 • Last visited

About pomo

 • Rank
  „Sunt clișeul clasic de motociclist pe forum”

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  RĂŁdĂŁuți (SV)/Iași
 • Carnet moto din
  16 mai 2008
 • Motocicleta
  Honda GL 500 SILVERWING/ Honda Deauville
 • Numar Moto
  di Sușiava şi di Iaşi
 • Club
  Clubul Copiilor

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Jumate de Jawa 350
 • Interests
  Interese bisericești.
 1. pomo

  vulcanizare moto iasi

  Salut. Eu am fost la Madras acum ceva timp şi ştiu că erau singurii din Iaşi care au maşina de dejantat (dacă există una specială) şi de echilibrat roți moto. Trebuie să le fac şi eu o vizită săptamâna asta, căci merg cu şnur în roata spate.
 2. Mie mi'a plăcut că atunci când i s'a transmis lui Bottas ca Ham are DRS şi depăşire este inevitabilă, a băgat piciorul în gaz şi a făcut record de cursă. Oricum nu avea nici o şansă în fața lui Leclerc, ăsta fiind, ca Gasly în China, cu softuri noi ,,dăcât" pentru treaba asta. Ricci a dat cu bota în baltă urât de tot, parcă a dat cu ură în maşina lui Kvyat, pe sistemul lui Vettel în 2017. Eu zic c'o să fie interesantă cafteala la Mercedes, Bottas pare că nu se lasă aşa usor şi s'a văzut din primele viraje când l'a înghesuit pe Luiz. Mi se pare că unul din dezavantajele lui este că pleacă destul de slab de la start, cel puțin în China si aici, deşi avea poll'ul, a plecat mai slab decât Luiz. Aştept Spania, vedem ce'o să este atunceea.
 3. In 90% din cazuri cei cu oiştea pe partea cealantă sunt mai imbecili decât mulți cocalari cu Benveuri şi Mărsădăsuri şi asta vorbesc din ce văd în trafic. La mine în zonă cred ca 30% din maşini sunt aşa şi nu cred că am întâlnit 10 şoferi disciplinați, în rest copchii ce fac depăşiri aiurea, semnalizarea e pt oameni urâți, lelițe de la sat care ies de pe drumuri laterale şi ți se bagă în față. Ştiu că era o inițiativă legislativă prin care se interziceau înmatriculările maşinilor din UK. Mai ştiți ceva de treaba asta? Varianta cu Bulgaria nu pare să mai fie viabilă, din ce văd prin trafic.
 4. Leclerc a demonstrat de la prima că'i mai rapid decât Mario kart. Hamilton cred că va avea puțin de muncă cu Bottas, asta dacă nu îl îngroapă James. Ăştia de la Telekom spuneau că în anul în care un finlandez a fost lider de clasament, a luat campionatul: Keke, Hakkinen şi Raikonen, cu toții au luat campionatul după ce au ajuns lideri de clasament.
 5. Deci Renăul trebe să ia premiul de magie supremă. Hocus pocus opritus în acelaşi viraj. Ce rău îmi pare pt Leclerc, totuşi cu noroc de la Renău a rămas pe podium. Lando Norris din nou jos pălaria, Alonso cred că'şi plânge în pumni noaptea de după cursă.
 6. Numai mie mi se pare că seamănă cu Mario? Mă aştept să arunce cu banane în fața adversarilor. Ştiu ca timpul din FP1 nu e relevant, dar ce părere aveți că Lecrec a stabilit cel mai bun timp?
 7. Bottas a mers dumnezeieşte, fără nici o greşeală şi cu gumele varză a reuşit să scoată cel mai bun timp în penultima tură, dacă'mi aduc aminte. E clar că e mult mai motivat, mai ales după anul trecut care a fost un eşec aproape total. Sincer nu mă aşteptam să câştige cursa asta, dar nea Lusică a plecat cam prost. Dintre toți începătorii, doar Lando Norris a făcut o figură frumoasă şi a termjat în primi 10. Dacă nu l'ar fi oprit echipa pe Leclerc, lui nea Vettelinho îi cam tremura fundul. Cât despre Max, mult mai calculat decât anul trecut şi mă mir cum de nu l'a depăşit pe #godbless. Vedem peste două săptămâni cum o să se prezinte Ferrari.
 8. M'am uitat în acest weekend la documentarul făcut de Netflix despre sezonul 2018 din F1. Lui Method sigur o să îi placă, aproape în toate cele 10 episoade apare Ricciardo şi apar şi ceva poveşti din culise despre plecarea lui Ricci, gafele lui Grosjean, afacerile lui Stroll şi cum n'au prins loc Ocon şi Ericsson, anunțul lui Horner că vor alerga cu Honda, dar nu apare nici un interviu cu Mercedes şi Ferrari, cu nimeni din staff sau dintre piloți. Cea mai interesantă parte este ridicarea în slăvi a lui Verstapen de către Horner. Zici că e Iisus Hristos pogorât la volanul Red Bull. Mie personal îmi place, dar aştept şi alte păreri. În alta ordine de idei, ceva pronosticuri pe prima cursă?
 9. pomo

  tatuaje in iasi

  Îți recomand Castor Ink. Oamenii de'acolo lucrează super meseriaş, iar daca ajungi pe mâna lui Castor, ai o capodoperă. Salonul e în Bucium, pe şoseaua ce duce la Vişani.
 10. Omu are dreptate, nu se compară cu manelistul, dar eu îl consider egalul lui Ricci şi sunt cât se poate de subiectiv. De fiecare dată când s'a bătut cu el, gumele lui Bottas erau praf. Iar ghinion a avut cu caru: Baku, Austria, în Italia a dat prostu' de Max în el şi l'a trimis în polistiren, în Franța marele campion Vettel s'a băgat în el, apoi i'a căzut cricul, am uitat unde s'a băgat iaraşi Vettel în el, dar apoi a gafat'o tare la Ricci. Cred că o să'l mai țină şi dupa douăzeci douăzeci pt că recent a semnat un contract cu o firmă de ape minerale, mai are sponsor o firmă care produce aparate de sudură, pe când Ocon nu ştiu ce susținere financiară are.
 11. Clar nu se ridică la nivelul manelistului, dar nu mi se pare de locul 5, sincer (sunt puțin subiectiv aici, e preferatul meu). Sunt curios ce o să facă sezonul viitor. Nenea Toto a zis ca din douăzeci douăzeci îi pregătește loc lui Ocon. Atunci o să fie dickstractiv să vedem cum îi taie mufarina idiotului de Vax Merstapen. Pentru ca să ne râdem: ce face un finlandez când ajunge la Sankt Petersburg?
 12. Adevărul e că Valtteri Bottas a avut şi ghinion cu caru', dar a şi fost câinele de pază a lui Luis. Mi'a părut rău de el, cel puțin în Rusia a fost umilit la maxim. Mie mi se pare un pilot care, dacă e lasat şi susținut, poate sa facă performanță. Anul trecut a prins locul 3, anul ăsta 5 în clasament şi nici o victorie.
 13. @JCDenton da n'are serie de şasiu că a fost schimbat cu unu castăm, să fie sport şi lău raidăr, iar plasticele n'au îmbătrânit ca am pus sticker cu Monster şi unu cu Red Bull şi aşa am mai căpătat 25 de cai putoare la motor.
 14. Să moară famelea mea dacă ie dat contorulu cu bormaşina. E real mancaț-aş. Ți-am zis, duminică la biserică şi apoi la copii.
×
×
 • Create New...