Jump to content

pomo

Super Membru
 • Content Count

  851
 • Joined

 • Last visited

About pomo

 • Rank
  „Sunt clișeul clasic de motociclist pe forum”

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  RĂŁdĂŁuți (SV)/Iași
 • Carnet moto din
  16 mai 2008
 • Motocicleta
  Honda GL 500 SILVERWING/ Honda Deauville
 • Numar Moto
  di Sușiava şi di Iaşi
 • Club
  Clubul Copiilor

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Jumate de Jawa 350
 • Interests
  Interese bisericești.

Recent Profile Visitors

1,213 profile views
 1. Eu sunt de părere că Russel mai are multă mămăligă de mâncat până să ajungă la Merceses. Un an jumate în F1, performanțe 0 barat (corec, nici mașina nu l'a ajutat deloc). Mai nou circulă zvonuri că impresarul lui Bottas discută cu Renault, dar dacă se păstrează Toto + Ham la Mercedes, nu cred că îl ejectează pe Bottas, e băiat ascultător și nu comentează la deciziile echipei, cu mici excepții, vezi SUA anul trecut când deși titlul era decis, nu s'a lăsat depășit și chiar l'a scos puțin de pe pistă. Dacă ar veni Vettel cu Ham, cine e pilot principal și cine secund? (Nu am urmărit vreo 15 ani F1, așa că nu știu cum a decurs relația Ham - Rosberg).
 2. Singura variantă ar fi să plece Kimi de la Alfa și Vettel să meargă în locul lui, dar, așa cum ai zis câteva posturi mai sus, o să se dea numai de distracție, să aibă un volan pe care să'l învârtească.
 3. Martin Brundle ar fi zis: Sainz la Ferrari, Ricci la McLaren și Vettel sau Alonso la Renault. Toto ar fi declarat că Vettel este un candidat pentru un loc la Mercedes, dar ei sunt în condiții bune cu piloții lor, dar este o variantă de luat în calcul. Tare aș vrea să'l văd pe Vettel cum îi bătut măr de Lewis în aceeași mașină. Ar fi comedia comediei.
 4. Ideea e că Ricci e între ciocan și nicovală (nu seceră, nicovală). Fie că va ajunge la Ferrari, fie că la AMG, tot va fi pilotul secund: la Ferrari sub Leclerc, la AMG sub Ham. Nu cred că AMG îl vor pune pe liber pe Lewis și îl vor păstra pe Valtteri, doar dacă Lewis decide să se retragă, deși mi'e greu să cred, sigur visează la încă doua titluri să spulbere recordul lui Schumi. Aștept cu nerăbdare începutul de sezon, să vedem cum vor fi cursele.
 5. Dacă Vettel pleaca, înseamnă că Ricci e pe lista Ferrari? Citeam că Alain Prost și managementul Renault nu au încă un contract pt Ricci și că e liber la finalul acestui an, dar vor încerca o negociere. Eddie Jordan tot o ține cu Lewis merge la Ferrari, deși mă îndoiesc. Într'o declarație, Ham nu a exclus această posibilitate, dar a zis geva de genul: e vorba și de fidelitate. Fac parte din echipa Mercedes de când aveam 11 ani. Sunt curios ce o să facă Bottas? Dacă nu îi face alt contract, Ricci va fi în cărți și pt Mercedes iar Valtteri la Renault? Mercedes nu are pe cine să ia deocamdată: Russel încă mai are multă mămăligă de mâncat, Stroll, lăsați, Verstappen și Leclerc au contracte. Cine mai rămâne?
 6. Omul când n'are ce face, citește chestii de pe net. Pe Instagram a apărut un interviu cu Bernie Eclestone, nu știu cât de veridic e, că Mercedes își va vinde echipa la finalul anului pt că nu mai au nimic de demonstrat, șase campionate succesive, etc. La fel și cu informațiile citate anterior de către tine, habar n'am cât sunt de adevărate, doar chestii citite pe net, fără să sap mai adânc, și pe care mi'e greu să le cred.
 7. Se pare că de la anul Kimi se va retrage și în locul lui va veni Luca Ghiotto. McLaren ar fi renunțat la motoarele Mercedes și va merge cu Ferrari din 2021. Toto se pare că va pleca cu Stroll la Aston Martin, deși el a negat treaba asta. N'am idee dacă's farse de 1 aprilie, așa că așteptam sezonul 2021 să vedem ce va fi fiind.
 8. Am citit pe burtiera de la Digi că s-ar face între 15 și 18 curse anul ăsta. Pe net circulă informația oficială, cică, pe care a zis-o și @cuki.
 9. Da, au anunțat Digi Sport și ziare.com Nu mă lasă telefonul să pun link'ul. Îmi aduc aminte când eram puștan in anii 99 - 00 și îl ascultam pe PRO TV. Să'i fie țărâna ușoară. În altă ordine de idei, cred că sezonul o sa înceapă prin iunie, dacă se întinde mult criza în Europa. Și WRC'ul s'a mai decalat, Euro douăzeci douăzeci o sa fie douăzeci douășunu, turnee de tenis amânate sau anulate. Și așa zicea Verstappen că sezonul ăsta o să provoace divorțuri, mecanicii erau revoltați că nu pot sta cu familiile. Iaca cum Budha și duamni duamni le'a ascultat dorințele.
 10. Urmărim WRC'ul. Pare o competiție mai animată decât F1, cu toate că au rămas doar 3 echipe pe scena mare, dar piloții sunt toți unu și unu.
 11. Aparent se anulează cursa, dar nimic oficial. Vedem mâine ce va fi fiind. WRC'ul în Mexic se ține, Evans, Neuville si Ogier sunt despărțiți de puțin peste jumătate de secundă în ultimul shakedown.
 12. Ei au anunțat că doar cel din China se amână, iar în Bahrin o să fie fără spectatori. Cum virusul are o perioadă de incubație de 14 zile, o să fie rău tare dacă s'a transmis și la alți mecanici și poate piloți. Sper să rămână doar astea două cazuri și să se țină cursa, mai ales că au asfaltat petecul de pământ ca să nu'și mai farme Ricci aripa față. Echipele italiene au scăpat neatinse?
 13. Pentru mine, Verstappen e al doilea prostan din F1 dupa incontestabilul Magnussen. Poate se datorează și faptului că a fost ridicat în slăvi de când era copchil și i s'a urcat la cap treaba asta.
 14. pomo

  BURSA LOCALA

  Salutare. Nu vând nimic, doar donez: (ultimul post de pe pagina a doua) Dacă le dorește cineva, PM.
 15. pomo

  Donatii in Iasi

  Salutare. Donez una bucată casca MTR, mărimea S (nu știu modelul). O am de vreo 10 ani, am dat și de Terra cu ea (într-un șanț pe iarbă), se vede și în poze crăpătura vizierei și cum a sărit vopseaua de pe ea. Nu știu dacă mai poate fi purtată, dar poate cineva are nevoie pt un proiect artistic sau lucrează la SMURD și are nevoie pt practică. Mai am o pereche de cizme Alpinestar, mărimea 39. Sunt destul de uzate, cizma dreaptă este crapată (atașez foto). Predare personală în Iași sau când merg spre casă, în Suceava și Rădăuți.
×
×
 • Create New...