Jump to content

pomo

Super Membru
 • Content Count

  868
 • Joined

 • Last visited

About pomo

 • Rank
  „Sunt clișeul clasic de motociclist pe forum”

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  RĂŁdĂŁuți (SV)/Iași
 • Carnet moto din
  16 mai 2008
 • Motocicleta
  Honda GL 500 SILVERWING/ Honda Deauville
 • Numar Moto
  di Sușiava şi di Iaşi
 • Club
  Clubul Copiilor

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Jumate de Jawa 350
 • Interests
  Interese bisericești.

Recent Profile Visitors

1,303 profile views
 1. https://m.ziare.com/lewis-hamilton/lewis-hamilton-ramane-la-mercedes-dar-nu-se-grabeste-sa-semneze-contractul-1623908 Pam - pam. După ce s'a anunțat că Bottas și'a prelungit contractul, apare și vestea cu Ham. Deci e clar cum vor decurge sezoanele astea două. În 5 minute încep antrenamentele de la Silverstone și am înțeles că Pirelli a venit cu alte compoziții de gume și că probabil echipele vor face o strategie cu două opriri la boxe.
 2. Modelul a fost desenat de o fetiță de 6 ani, parcă ceva rudă sau fană de-a lui, și pt că ii aducea aminte de copilărie, a transpus modelul pe cască pt cursa de acasă. Până acum e cel mai mișto desen pe care l-am văzut pe căștile piloților. https://www.formula1.com/en/latest/article.hulkenberg-set-to-be-confirmed-as-perez-replacement-racing-point-british-gp.6k5DOb9L6OqwFLCW3P6nGz.html Hulk îl înlocuiește pe Perez. Dacă se confirmă diagnosticul mexicanului, e posibil să'l vedem pe Hulk și săptămâna ce vine. Ce performanțe credeți că va avea?
 3. https://www.formula1.com/en/latest/article.breaking-perez-ruled-out-of-british-grand-prix-after-testing-positive-for.4MLhBq01mPizIDrg3jrWXJ.html Coala se întâmplă. Să sperăm că se va face bine repede, să'l vedem din nou în mașină și că va fi singurul caz pozitiv dintre piloți.
 4. Final așteptat, iarăși 1-2 Mercedes și Max pe 3. Tare cred că o să ne obișnuim anul ăsta cu podiumul în formula asta. Digiiști comentau ieri în calificări că Binotto e omu bun la toate, mai puțin la management: el se ocupă de strategie, el cu contractele piloților, mai urmează să'l vedem și cu pistolul pneumatic. Săptămâna viitoare urmează vecinii noștri și Ham declara că e bucuros că sunt curse în fiecare săptămână.
 5. S'a încheiat și prima zi de antrenamente pt cursa de duminică. FP 1 Perez cu timpul cel mai bun, FP 2 Max, urmat de Bottas și Perez. M'a surprins că Mercedesul roz e mai rapid decât actualul monopost AMG, Hamilton fiind chiar pe 6. Ferrari s'a dus la vale rău, Vettel iar nu e în primii 10, Leclerc pe 9, iar Haas rău de tot, chiar sub Williams. Ricci a dat'o tare de gard, a distrus spatele mașinii, nu ca Hartley în Spania când a rupt'o în două, și se preconizează că mâine o să rupă cu ploaia și nu se mai țin calificările. McLaren iarăși performanți, dar Renault se chinuie cu un loc 10 înhățat de Ocon. Digiiști comentau că au apărut ceva zvonuri că Helmut Marko îl vrea pe Vettel la RB, dar Horner a tăiat din scurt macaroana, iar singurul loc liber ar fi la Aston Martin, dar Perez are contract înca 1 an sau 2, iar Stroll nu cred că va ajunge la Mercedes, Bottas își face bine treaba.
 6. Că tot se vorbește de Alonso și 3 sezoane, Digi o să transmită inclusiv sezonul 2022 din F1, ceea ce nu e un lucru deloc rău. Se pare că Mercedes o să le prelungească contractele lui Ham și Bottas. Tare's curios dacă iar îl pun locotenent pe Bottas sezonul ăsta.
 7. Păi Mercedes a avut probleme cu ceva senzor de pe cutie, ca a intrat și James pe fir să le spună să nu se mai urce pe vibratoare că trosnesc cutiile. Lui Lance Stroll i'a pocnit parcă tot cutia și lui Russel ceva hidraulic, dacă'mi aduc bine aminte. Oare Honda își arată fiabilitatea consacrată și anul trecut a fost o întâmplare că a mers așa bine?
 8. Mamă ce cursă. Au terminat jumate dintre mașini și un final ce se putea lăsa cu infarcturi. Norris a dovedit că are stofă de viitor campion. Cel mai mult m'am bucurat că a cedat tigaia lui Verst și că Vettel a făcut o piruetă marcă înregistrată. Aștept săptămâna viitoare să vedem cu ce strategii vin echipele.
 9. Apropo de Hamilton: are două investigații și e posibil să piardă locul 2. Una că a depășit cu toată mașina limita pistei și cea de'a doua e că nu a încetinit suficient când Bottas s'a apucat de tuns gazonul.
 10. Surpriza mare pt mine este, în afară de Vettel pe 11, Norris pe 4. Sper să nu fie doar cursa asta, să'l vedem cât mai des in top 5 și asta probabil îl motivează și pe Ricci să tragă mai tare sezonul ăsta.
 11. A început și prima cursă din sezon. Ce părere aveți de rezultatele FP1 și FP2? Ferrari cam jos în clasament, surpriza mi se pare Perez care a luat locul 4 în FP 2 si Williams nu mai e lanterna roșie.
 12. Înseamnă că am văzut altceva și nu era Bahrain. Erau câteva poze cu 6 specificații de circuit, inclusiv unul oval.
 13. https://m.ziare.com/formula-1/sezonul-f1-se-va-incheia-cu-doua-curse-in-bahrain-si-una-la-abu-dhabi-1615161 Gud niuz. O să fie interesantă a doua cursă din Bahrain pe specificația ovală. Un fel de NASCAR cu monoposturi. Digi o sa transmită numai antrenamentele?
 14. Digi o să transmită Moto GP care o să inceapa la Jerez pe 13 iulie, parcă. În altă ordine de idei, Kimi se pare că se va retrage din F1 la finalul acestui sezon.
 15. Informația cu Mugello am văzut'o pe Instagram, dar am citit doar titlul: Green lights for Mugello bla bla bla. În 5 iulie se reia competiția, nu? Cine o sa transmită la noi? Digi? Telekom?
×
×
 • Create New...