Jump to content

pomo

Super Membru
 • Content Count

  883
 • Joined

 • Last visited

About pomo

 • Rank
  „Sunt clișeul clasic de motociclist pe forum”

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  RĂŁdĂŁuți (SV)/Iași
 • Carnet moto din
  16 mai 2008
 • Motocicleta
  Honda GL 500 SILVERWING/ Honda Deauville
 • Numar Moto
  di Sușiava şi di Iaşi
 • Club
  Clubul Copiilor

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Jumate de Jawa 350
 • Interests
  Interese bisericești.

Recent Profile Visitors

1,382 profile views
 1. Isprava asta o știți? 10 meleoane pe sezon pt Ham îs bani de autobuz Monaco - Londra. În altă ordine de idei, la finalul anului am înțeles că va primi titlul de Sir sau ceva de genul.
 2. Au jucat la matineu datorită faptului că ziua e scurtă în perioada asta.
 3. Iarăși le'o arătat tuturor Ham dejtu mijlociu și cum știe să piloteze chiar și cu niște opinci în loc de cauciucuri. O reușit să scrie istorie într'o cursă în care nu părea să câștige. Se pare că banii lui tata nu cumpără talent și tărie psihică. Cum a ieșit de la boxe, s'a dus ca pietroiul în apă. Impresionanți fierrari, Leclerc o ratat'o in ultimul viraj și Vettel o ajuns pt prima dată pe podium sezonul ăsta. Max o fost balerină, s'a învârtit de vreo 4 ori, dar nimeni nu se compară cu Bottas care o fost prim balerină în cursa asta. Chiar a primit steag albastru că va fi depăși
 4. Pe ploaie nu excelează deloc, dar și ieri a mers rău, în FP1 nici n'a scos timp, a făcut o tură să vadă care'i șmenu. Oricum, dacă o să fie înaintea lui Bottas, câștigă campionatul cu 3 etape înainte de final, așa că îl doare fix în cot de pole și victorie. Problema e la Bottas, are numa 35 de puncte avans față de Max și în 4 curse se pot întâmpla multe.
 5. Antrenamentele și calificările de azi din Turcia s'au desfășurat pe ploaie. Mercedes iar a luat polul și locul 3, numai că s'a schimbat culoarea mașinilor, e aia roz. Ștrul e primul, Perez pe 3 și Max le'a stricat jocul în ultimul tur. Mercedes 6, Ham, și 9, Bottas, iar Alfa cu ambii piloți în Q3, în timp ce Ferrari pe 12 și 14. Incredibil cum a reușit Alfa să bată Ferrari, au mers incredibil bețivanul și Giovinazzi. Dacă și mâine ploua, o să fie o cursă interesantă.
 6. Bețivanu și Giovinazzi și'au reînnoit contractele cu Alfa Romeo. Asta înseamnă că Schumacher mai are loc doar la Haas, langă Mazepin, căci alt loc Ferrari nu e disponibil.
 7. O mai avut câteva scăpări sezonul ăsta, dar puține. Uite că s'a scris un nou record de victorii. Întreb de curiozitate pe cei care urmăresc de mulți ani F1, credeați că va veni un pilot care să bată recordul lui Schumi? Lăsând deoparte aspecte gen: F1 e un rahat, Ham e BLM și alte chestii, strict de subiectul victorii să vorbim. Deși Kimi a zis că lui nu'i pasă că deține recordul la nr de GP'uri și că recordurile sunt făcute ca să fie bătute, mie mi se pare o performanță extraordinară ce'a făcut Ham azi.
 8. Eu mă bucur că pleaca prostanu cela de Magnussen și rămâne unul singur, Max. Nu cred că pt Haas e o idee bună să vine doi piloți fără experiență, așa că e mai plauzibil să se ducă Giovinazzi și să'i rămână la Alfa locul lui Mick, care merită sincer, că a avut un sezon foarte bun în F2 și cu siguranță ia titlul, ca avea vreo 30 de puncte avans față de Schwartzman. Stroll fiul a avut Covid dupa Nürbungring și se pare că acum bătrânul Stroll e pozitiv. Oare îl cheamă pe Hulk să fie patron de echipă cât e el în carantină?
 9. M-am trezit cam târziu, dar dacă tot circula pe net gluma, Nico Hulkenberg este înlocuitorul de serviciu, inclusiv în locul lui Trump. Pentru că azi a fost penultima zi de izolare, am făcut și eu Coviduț, am stat și am călărit tv-ul și am văzut tot programul de azi. Frumoasă cursa de la clasa mare, Alex Marquez face încă o figură frumoasă după locul 2 de la Le Mans. Are perspective să calce pe urmele lui frate-su. Dacă nu ar fi pierdut spatele încercând să-l depașească pe Rins, cred că avea șanse la victorie. Probabil n-a mai avut încredere că poate forța guma spate și a mers la si
 10. Weekend interesant în Deutschland. Ieri nu s'a rulat nici măcar 1 metru, a plouat cu găleata toată ziua și a fost ceață, așa că Mick Schumacher și Callum Ilot și'au ratat șansa de a debuta. Azi în ultimul antrenament Stroll nu a ieșit pe pistă, iar în calificări, surpriza, cine a apărut? Hulk. Din pacate pleacă ultimul din grilă. Stroll nu se simte bine, are febră și nu a ieșit pe circuit, sper nici mâine să nu iasă. Covid'ul a lovit în plin la Mercedes, 6 mecanici sunt pocniți, dar asta nu i'a oprit să blocheze fața grilei: Bottas și Ham. Cel mai impresionant a fost Leclerc, pl
 11. A fost arestat acum doi ani parcă și eliberat între timp. Weekendul ăsta a fost pauza, săptămâna viitoare e Nürbungring'ul.
 12. Alt zvon: tatal lui Nikita Mazepin, pilot în F2 și care era pe cale sa intre în F1 dacă nu ar fi fost arestat taica'su, va cumpăra Haas. Încă un copil care își va asigura locul în F1, dar Nikita pare mai talentat decât Stroll.
 13. Verst are clauză în contract că poate pleca la anul dacă nu e performantă mașna și dacă se retrage Honda și zvonurile au început să prindă contur: ba că merge la Mercedes, ba că nu știu unde, ba că nu știu ce. Cât timp e Luis și Bottas acolo, nici unul n'o să accepte să fie coleg cu el. Și tot din categoria zvonuri: Alfa Romeo la anul îi va avea pe Kimi și Mick Schumacher. Kimi chiar a semnat un precontract cu echipa.
 14. Mick Schumacher va testa cu Alfa Romeo la Nurbüngring în FP1 împreună cu Callum Ilott la Haas. Robert Schwartzman va testa cu Alfa Romeo la Abu Dhabi, parcă. Chiar sunt curios dacă va impresiona Mick în scurtul timp pe care'l are, pt că în F2 are un parcurs fabulos, aproape 30 de puncte diferență față de Ilott și mai sunt două etape cred, așa că are șanse mari să ia titlul.
 15. Un rezumat muzical al cursei de duminica.
×
×
 • Create New...