Jump to content

pomo

Super Membru
 • Content Count

  894
 • Joined

 • Last visited

About pomo

 • Rank
  „Sunt clișeul clasic de motociclist pe forum”

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  RĂŁdĂŁuți (SV)/Iași
 • Carnet moto din
  16 mai 2008
 • Motocicleta
  Honda GL 500 SILVERWING/ Honda Deauville
 • Numar Moto
  di Sușiava şi di Iaşi
 • Club
  Clubul Copiilor

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Jumate de Jawa 350
 • Interests
  Interese bisericești.

Recent Profile Visitors

1,509 profile views
 1. Astăzi am văzut un clip cu Romain Grosjean într-un combinezon Mercedes în timp ce îi era pregătit scaunul pt cursa de pe Paul Ricard. Inițial am crezut că-l vor evacua pe Bottas și-l bagă pe Grosjean la covrig, dar se pare că e doar un cado făcut de AMG și Toto, care a zis că e păcat ca Grosjean să plece din F1 în urma accidentului, să nu aibă o cursă de adio. Așa că au inventat o cursă demonstrativă de câteva ture și câteva teste pe W10, probabil roțile de 18 inch, care să se desfășoare acasă la el. Cine observă al cui este combinezonul pe care-l poartă?
 2. Sunt curios ce o să fie, mai ales că Mazepin venea cu o basculantă de bani de care HAAS are nevoie ca de aer. Oare s'ar putea deschide o noua poartă pt Hulk sau să vină un alt începător bun precum Callum Ilott sau Robert Swhartzman? Mazepin are ceva ieșiri nervoase în palmares: l'a luat la pumni pe un pilot din Formula 3, la Spa anul ăsta a dat cu mașina în pancarta cu locul 2 și a sărit măgăria de era să'l lovească pe Tsunoda. Un astfel de comportament nu ar trebui să fie promovat în F1.
 3. Se pare că Mazepin e out de la HAAS. Am găsit ceva pe net că echipa și'a luat mâna de pe el după tâmpeniile postate ca să nu strece relația cu sponsorii, și'a actualizat profilul cu titulatura Professional racing driver iar Fittipaldi și'a trecut pe profilul personal HAAS F1 driver. Poate avem parte de o surpriză plăcută și n'o să'l vedem din primăvară, căci tare cred că s'ar fi purtat de 1 milion de ori mai urât decât Magnussen.
 4. Îți dai seama ce dueluri Kvyat - Max o să fie la anul? Amândoi sunt incisivi și se bagă tare, uneori cam prostesc și e posibil să avem Baku 2018 în multe curse.
 5. Cu Russel e mai compliche că trebe Toto să'l lase. El e sub contract cu Mercedes și probabil nu vor să'l lase din mână având în vedere figura frumoasă pe care a făcut'o weekendul trecut. După mine Perez e cea mai bună opțiune, căci la câtă experiență are îl poate ține în șah pe Max și nu se dă deoparte de la duleuri între coechipieri și uneori e foarte agresiv (vezi cazul când era să'l bage pe Ocon în zid înainte de Eau Rouge sau când l'a trosnit în Singapore, parcă).
 6. FP1: Russel, Max, Albon, Bottas. Baduuuuuuuuumts! Cred că Bottas și'o tras 1.000 de pălmi la finalul sesiunii, iar Russell probabil se uita spre finalul clasamentului să'și caute numele și nu și'l găsea. Aștept să apară și rezumatul de la FP2 și neaparat cursa de duminică, o sa fie interesant tare.
 7. Ericcsson hit us. Magnussen parca era în față. Mick nu intră etapa asta, este Pietro Fittipaldi în locul lui Grosjean. Nu știu ce o să facă Mazepin, tare cred că o să se hazardeze și s-o trosnească în fiecare cursă. Deși ultima cursă din weekendul trecut, a fost destul de incisiv, dar calculat.
 8. Am auzit de la digiiști că atunci când Perez s-a îmbolnăvit, Vandorne trebuia să fie pilotul de schimb, dar era plecat la cursa de E și Hulkenberg a fost rezerva rezervelor. Sezonul de Formula E cred că e gata, că Stoffel era în Bahrein cu AMG iar regulamentul prevede ca pilotul de rezervă să aibă în ultimul an 300 km făcuți în regim de F1. Presupun că se iau și testele și zilele de vineri, din moment ce Pietro Fittipaldi o să fie în locul lui Grosjean. Apropo de Perez și Haas. Umblă pe net o postare că nu a rezolvat nimic cu Red Bull și un stă pe bară, iar Haas l-a anunțat astăzi pe Maze
 9. Stoffel Vandorne e pilotul de rezervă, teoretic el ar trebui să vină. Păcat că nu o să fie Lewis pe varianta asta, să le dea tuturor câte un tur și e posibil să piardă și finalul de la Abu Dhabi, deși la ei parcă 10 zile trebuie să stea în izolare. La Haas s'a rezolvat, o să fie Petro Fittipaldi în locul lui Grosjean, probabil ambdle curse.
 10. Incredibil prin ce'o trecut Grosjean. Daca nu era elementul halo, dadeam cu RIP pe'aici. Atât de bine e proiectat elementul respectiv, incat a ramas intreg dupa ce'o trecut printre glisierele alea.
 11. Isprava asta o știți? 10 meleoane pe sezon pt Ham îs bani de autobuz Monaco - Londra. În altă ordine de idei, la finalul anului am înțeles că va primi titlul de Sir sau ceva de genul.
 12. Au jucat la matineu datorită faptului că ziua e scurtă în perioada asta.
 13. Iarăși le'o arătat tuturor Ham dejtu mijlociu și cum știe să piloteze chiar și cu niște opinci în loc de cauciucuri. O reușit să scrie istorie într'o cursă în care nu părea să câștige. Se pare că banii lui tata nu cumpără talent și tărie psihică. Cum a ieșit de la boxe, s'a dus ca pietroiul în apă. Impresionanți fierrari, Leclerc o ratat'o in ultimul viraj și Vettel o ajuns pt prima dată pe podium sezonul ăsta. Max o fost balerină, s'a învârtit de vreo 4 ori, dar nimeni nu se compară cu Bottas care o fost prim balerină în cursa asta. Chiar a primit steag albastru că va fi depăși
 14. Pe ploaie nu excelează deloc, dar și ieri a mers rău, în FP1 nici n'a scos timp, a făcut o tură să vadă care'i șmenu. Oricum, dacă o să fie înaintea lui Bottas, câștigă campionatul cu 3 etape înainte de final, așa că îl doare fix în cot de pole și victorie. Problema e la Bottas, are numa 35 de puncte avans față de Max și în 4 curse se pot întâmpla multe.
×
×
 • Create New...