Jump to content

pomo

Super Membru
 • Content Count

  831
 • Joined

 • Last visited

About pomo

 • Rank
  „Sunt clișeul clasic de motociclist pe forum”

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  RĂŁdĂŁuți (SV)/Iași
 • Carnet moto din
  16 mai 2008
 • Motocicleta
  Honda GL 500 SILVERWING/ Honda Deauville
 • Numar Moto
  di Sușiava şi di Iaşi
 • Club
  Clubul Copiilor

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Jumate de Jawa 350
 • Interests
  Interese bisericești.

Recent Profile Visitors

1,009 profile views
 1. Salutare şi mulțumesc pt răspunsuri. @trasan am să mă uit pe traseu exact, pt că am un devil şi o nefastă în spate, nici gând de endurache. Am să fac săptămâna viitoare asta, să îl definitivez. @thehuskycrobats mi'am făcut traseul prin sud pt că am de ajuns la Sibiu, nu prea îmi place să mă întorc pe drumul pe care am venit şi trebuie să trec prin Ploieşti, să mai vizitez rude. Cât despre Rânca, mă interesează doar să pun capul pe pernă o noapte şi fac abstracție de hidoşeniile de'acolo. Mersi încă odata de sugestii.
 2. Salutare. Vreau să fac o tură Iași - Transalpina cu finalizare în Sibiu la Artmania și poate prind ceva din raliu. Prima noapte voi sta în Ploiești la niște rude, a doua la Rânca pt că nu vreau să fac 600 de km într-o zi. Pt drumul, Ploiești - Rânca, google maps îmi zice să fac asta:Varianta google. De la Găești la Pitești să aleg autostrada sau să merg prin Topoloveni? Am fost acum 3 ani prin Topoloveni și țin minte că era drumul bun. De la Rânca la Sibiu google spune asta:Varianta google. Eu am găsit o altă variantă, Varianta personala.E mai scurtă cu 20 de km, dar uitându-mă pe pozele din trafic din 2014, drumul de la Dobra spre Poiana Sibiului era acoperit cu pământ căzut de pe dealuri, curbe strânse și destul de îngust. Cei care au făcut traseul, ce rută îmi recomandați? Daca e să aleg varianta pe care mi-o dă google, aș prefera să merg pe European și nu pe autostradă. Aveți idee cum e drumul? Ceva recomandări de cazare în Rânca? Mulțumesc anticipat de informații.
 3. Salutare. Are cineva de vânzare câteva dintre următoarele piese de echipament feminin? - mănuşi mărimea S - pantaloni mărimea M - L - cizme mărimea 39 - genunchiere - protecție de spate. Mersi.
 4. pomo

  BURSA LOCALA

  Salutare. Are cineva de vânzare câteva dintre următoarele piese de echipament feminin? - mănuşi mărimea S - pantaloni mărimea M - L - cizme mărimea 39 - genunchiere - protecție de spate. Mersi.
 5. TeDy'M mersi că ne'ai luminat. Eu eram ferm convins că nu au coborât Palma pe partea cealaltă, pt că am mers şi eu 4 curbe spre Ciumârna şi m'am întors din cauza asfaltului groaznic şi a norilor ce veneau de pe Rarău. Recuperare uşoară oamenilor şi să treacă cu bine peste şocul care le'a schimbat complet viețile. Pisica neagră, ceasul al 13'lea, când e să ți se întâmple, ți se întâmplă.ö
 6. Repet, mie aşa mi se pare din poză. Curba e la intrarea in Vârfu Dealului dinspre Humor. Calea ferata se vede în drum la intrarea şi la ieşirea din localitate, iar motociclişti ar fi trebuit să vina spre Humor. Poate cineva care a fost acolo ne lămureşte exact, să nu mai creez supoziții.
 7. Am prins gaşca asta în pasul Palma şi eu am plecat pe acelaşi drum, cam cu jumătate de oră mai devreme: Sucevița - Gura Humorului. Din ce văd din poze e curba de ieşire din Vârfu Dealului spre Humor, cum a corectat colegul mihai c, iar motociclistii veneau spre Humor si aveau curba pe stanga. Probabil soferul a intrat putin cam tare in curba de dreapta, a subvirat si a iesit inspre axul drumului, iar ce a urmat se ştie. Eu cred că s'a întors 360 de grade. Curba aia la dreapta nu prea are vizibilitate, sunt crescuți copaci, şi mai e şi în urcare, aşa că e destul de periculoasă. Toate astea sunt doar supoziții şi mă bazez pe faptul ca motocicliştii au venit prin Marginea - Cacica, nu au coborât de pe Palma spre Câmpulung pt ca cerul era negru pe Rarău şi ploua destul de tare. Poate ne lămureşte exact unul din cei care îi însoțeau pe cei doi.
 8. pomo

  vulcanizare moto iasi

  Salut. Eu am fost la Madras acum ceva timp şi ştiu că erau singurii din Iaşi care au maşina de dejantat (dacă există una specială) şi de echilibrat roți moto. Trebuie să le fac şi eu o vizită săptamâna asta, căci merg cu şnur în roata spate.
 9. Mie mi'a plăcut că atunci când i s'a transmis lui Bottas ca Ham are DRS şi depăşire este inevitabilă, a băgat piciorul în gaz şi a făcut record de cursă. Oricum nu avea nici o şansă în fața lui Leclerc, ăsta fiind, ca Gasly în China, cu softuri noi ,,dăcât" pentru treaba asta. Ricci a dat cu bota în baltă urât de tot, parcă a dat cu ură în maşina lui Kvyat, pe sistemul lui Vettel în 2017. Eu zic c'o să fie interesantă cafteala la Mercedes, Bottas pare că nu se lasă aşa usor şi s'a văzut din primele viraje când l'a înghesuit pe Luiz. Mi se pare că unul din dezavantajele lui este că pleacă destul de slab de la start, cel puțin în China si aici, deşi avea poll'ul, a plecat mai slab decât Luiz. Aştept Spania, vedem ce'o să este atunceea.
 10. In 90% din cazuri cei cu oiştea pe partea cealantă sunt mai imbecili decât mulți cocalari cu Benveuri şi Mărsădăsuri şi asta vorbesc din ce văd în trafic. La mine în zonă cred ca 30% din maşini sunt aşa şi nu cred că am întâlnit 10 şoferi disciplinați, în rest copchii ce fac depăşiri aiurea, semnalizarea e pt oameni urâți, lelițe de la sat care ies de pe drumuri laterale şi ți se bagă în față. Ştiu că era o inițiativă legislativă prin care se interziceau înmatriculările maşinilor din UK. Mai ştiți ceva de treaba asta? Varianta cu Bulgaria nu pare să mai fie viabilă, din ce văd prin trafic.
 11. Leclerc a demonstrat de la prima că'i mai rapid decât Mario kart. Hamilton cred că va avea puțin de muncă cu Bottas, asta dacă nu îl îngroapă James. Ăştia de la Telekom spuneau că în anul în care un finlandez a fost lider de clasament, a luat campionatul: Keke, Hakkinen şi Raikonen, cu toții au luat campionatul după ce au ajuns lideri de clasament.
 12. Deci Renăul trebe să ia premiul de magie supremă. Hocus pocus opritus în acelaşi viraj. Ce rău îmi pare pt Leclerc, totuşi cu noroc de la Renău a rămas pe podium. Lando Norris din nou jos pălaria, Alonso cred că'şi plânge în pumni noaptea de după cursă.
 13. Numai mie mi se pare că seamănă cu Mario? Mă aştept să arunce cu banane în fața adversarilor. Ştiu ca timpul din FP1 nu e relevant, dar ce părere aveți că Lecrec a stabilit cel mai bun timp?
 14. Bottas a mers dumnezeieşte, fără nici o greşeală şi cu gumele varză a reuşit să scoată cel mai bun timp în penultima tură, dacă'mi aduc aminte. E clar că e mult mai motivat, mai ales după anul trecut care a fost un eşec aproape total. Sincer nu mă aşteptam să câştige cursa asta, dar nea Lusică a plecat cam prost. Dintre toți începătorii, doar Lando Norris a făcut o figură frumoasă şi a termjat în primi 10. Dacă nu l'ar fi oprit echipa pe Leclerc, lui nea Vettelinho îi cam tremura fundul. Cât despre Max, mult mai calculat decât anul trecut şi mă mir cum de nu l'a depăşit pe #godbless. Vedem peste două săptămâni cum o să se prezinte Ferrari.
 15. M'am uitat în acest weekend la documentarul făcut de Netflix despre sezonul 2018 din F1. Lui Method sigur o să îi placă, aproape în toate cele 10 episoade apare Ricciardo şi apar şi ceva poveşti din culise despre plecarea lui Ricci, gafele lui Grosjean, afacerile lui Stroll şi cum n'au prins loc Ocon şi Ericsson, anunțul lui Horner că vor alerga cu Honda, dar nu apare nici un interviu cu Mercedes şi Ferrari, cu nimeni din staff sau dintre piloți. Cea mai interesantă parte este ridicarea în slăvi a lui Verstapen de către Horner. Zici că e Iisus Hristos pogorât la volanul Red Bull. Mie personal îmi place, dar aştept şi alte păreri. În alta ordine de idei, ceva pronosticuri pe prima cursă?
×
×
 • Create New...