Sari la conținut

pomo

Super Membru
  • Număr conținut

    929
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pomo

  1. Massa nu trăiește în România, poate la el în Brasil nu se prescriu faptele.
  2. https://ziare.com/felipe-massa/scandal-formula-1-felipe-massa-titlu-mondial-instanta-1797933 Opa.
  3. În cazul în care vă întrebați ce mai face Cyril Abiteboul, se pare că s-a reîntors în lumea motorsportului: șef de echipă la Hyundai WRC.
  4. Bă ej' neboon Magnussen în poll pt cursa de sprint? Nu cred că s-a gandit nici o secundă în viața lui Gunter Steiner că o să apuce ziua aia. În altă ordine de ide, ați văzut casca lui Albon pt cursa asta? Cu logo-ul Red Bull mare desenat. Să fie tot omagiu pt fondatorul care a murit acum ceva timp în urmă?
  5. 1 - 0 la pauză. Urmează repriza a doua.
  6. În America o să fie Robert Schwarzman să testeze o mașină Ferrari cu noua sa licență din Israel și în perspectivă e și Logan Sargent, care mai e și american. Așa că bătălia pe cele două locuri libere, HAAS și Williams, o să fie mare. Îmi pare rău de Ricci, dar a fost banană rău în ultimii ani, cu mult sub Norris, așa că mi se pare normal să fie lăsat pe bară. Bine, de Latifi nici n'are rost să vorbim, o plecat Mazepin și o rămas el în locul lui.
  7. Bonbă: de Vries se pare că a semnat acum la Singapore cu Alpha Tauri în locul lui Gasly.
  8. Au renunțat la fratele mai mare din est și ne'au luat pe noi. Cred ca e o realizare ca o firmă dintr'o țară mică să fie pe monopostul celei mai prestigioase echipe de F1.
  9. Păi pt Alpine se zvonește că vine Gasly, ca să fie ambii piloți francezi și atunci, da, e o mare posibilitate ca Mick să ajungă la Alpha. Îmi aduc aminte că spuneau ai noștri comentatori că Helmut Marko ar fi interesat de o colaborare cu Mick, dar asta înseamnă că le închid ușa în nas piloților din academia lor care sunt in F2. Din nou afirm că nu cred că Ferrari o să accepte un pilot Mercedes într'o mașina HAAS, având în vedere că în F2 au piloți destul de buni.
  10. După cursa di la Italia și având în vedere că e pilot Mercedes, Williams pare cea mai sigură alegere. Nu cred că Ferrari o să accepte un pilot Mercedes într'un HAAS, deci nu cred că Mick Schumacher e o opțiune la Williams.
  11. Ar trebui să'i tremure chiloții lui Max. Cum mai câștigă el titlul în 2023 dacă nu mai e Latifi în zonă?
  12. L'am urmărit pe youtube pe tipul de la WTF1, Matt nu știu cum, și el a pus o întrebare foarte pertinentă: Alonso e bun, are viteza, rupe fâșul de multe ori, da ce șanse are în fața băiatulului lu' tata? Crede cineva că Stroll sr. o să'și neglijeze odrasla în favoarea lui Alonso?
  13. Înseamnă că Ricci se întoarce la Alpine, dacă tot e scăndăletele cu Piastri și constructorul francez? Eu îs curios ce brânză o să facă Alonso la Aston, că așa s'o lăudat și cu Vettel când o venit, că o să facă, că o să dreagă și deocamdată, pe locul 3 la echipe e Alpine, nu A.M.
  14. Otmas Szafnauer noul manager de la Alpine. https://www.formula1.com/en/latest/article.szafnauer-named-alpine-team-principal-as-rossi-confirms-new-structure.5QxVapHMDXMs66llJoQGge.html În speranța că nu mai dă peste un Lawrence Stroll (a se citi cu accent franțuzesc) și mai rămâne destui ani în zonă pt că e o prezență carismatică și mai e și românaș de'al nostru, ca nenea Toto.
  15. Vând o pereche de pantaloni moto textil de damă Adrenaline Donna 2.0, mărime XL, protecții soft geunchi și șold, cu ventilație pe coapse, buni pt o doamnă de 1.60 - 1.70, aproximativ 70 kg. Preț 300 lei negociabil. https://www.olx.ro/d/oferta/pantaloni-moto-dama-adrenaline-donna-2-0-IDfIyUn.html Vând geacă piele Vintage Hein Gericke, mărimea 50, cu protecții de burete la umeri, coate și zona lombară. Preț 250 lei negociabil. https://www.olx.ro/d/oferta/geaca-piele-vintage-hein-gericke-marimea-50-IDfIzAm.html Predare personală în Iași sau trimit prin curier cu plata la destinatar.
  16. pomo

    BURSA LOCALA

    Vând o pereche de pantaloni moto textil de damă Adrenaline Donna 2.0, mărime XL, protecții soft geunchi și șold, cu ventilație pe coapse, buni pt o doamnă de 1.60 - 1.70, aproximativ 70 kg. Preț 300 lei negociabil. https://www.olx.ro/d/oferta/pantaloni-moto-dama-adrenaline-donna-2-0-IDfIyUn.html Vând geacă piele Vintage Hein Gericke, mărimea 50, cu protecții de burete la umeri, coate și zona lombară. Preț 250 lei negociabil. https://www.olx.ro/d/oferta/geaca-piele-vintage-hein-gericke-marimea-50-IDfIzAm.html Predare personală în Rădăuți.
  17. pomo

    BURSA LOCALA

    Vând o pereche de pantaloni moto textil de damă Adrenaline Donna 2.0, mărime XL, protecții soft geunchi și șold, cu ventilație pe coapse, buni pt o doamnă de 1.60 - 1.70, aproximativ 70 kg. Preț 300 lei negociabil. https://www.olx.ro/d/oferta/pantaloni-moto-dama-adrenaline-donna-2-0-IDfIyUn.html Vând geacă piele Vintage Hein Gericke, mărimea 50, cu protecții de burete la umeri, coate și zona lombară. Preț 250 lei negociabil. https://www.olx.ro/d/oferta/geaca-piele-vintage-hein-gericke-marimea-50-IDfIzAm.html Predare personală în Iași.
  18. Între timp pe Spotify (imagine preluată de pe net, nu știu dacă e caterincă sau cineva chiar a făcut pe bune profilul, nu am acces la contul de Spotify acum)
  19. Două știri umblă prin media: 1. Masi pleacă din poziție și va fi înlocuit de ceva director de prin FIA, nu mai țin minte numele și poziția. Zilele astea Toto se întâlnește cu noul președinte FIA la ceva discuții, vedem ce'o sa iasă. 2. În timpul cursei de la Abu Dhabi, în garajul Red Bull a fost văzut Cyryl Abiteboul, sau cum s'o scrie numele lui de valon, care se zvonește că va deveni noul președinte al diviziei de motoare RBR. Se pare ca omu lucrează acum la ceva firmă care furnizează motoare în F2 și F3, așa că o mutare de genul n'ar fi exclusă. O să fie interesantă relația dintre el și Horner, la cât se împungeau acum câțiva ani.
  20. https://ziare.com/formula-1/formula-1-pilot-jean-alesi-retinut-de-politie-dispozitiv-cabinet-de-arhitectura-bomba-1716447 Oare peste vreo 20 de ani Sir Lewis Hamilton o să pună o petardă pe ușa de la FIA?
  21. Am vizionat doar rezumatul calificărilor și când am văzut că i'a bubuit un cauciuc lui Gasly pe sectorul 3 și apoi steag galben, am început să mă gândesc ce o să fie la gura lui Horner, ca după episodul din Mexic.
  22. Știu că circuitul ăsta și cel din Brazilia erau favorabile Red Bull și chiar surprinde pe toată lumea că Mercedes a blocat prima linie din grilă. Bottas a mers exemplar, chiar nu mai are nimic de pierdut, are contract cu altă echipă de la anul, așa că s-ar putea să nu mai urmeze ordinele de echipă, dar vedem diseară. Eu nu înțeleg de ce Perez a făcut point fixation și s-a dus blaneo după Tsunoda. Are atația ani de F1, nu e la primul sezon să se sperie din orice și să nu mai găsească punctul de frânare. Max a spus în interviu că se aștepta la un steag galben, de aia a încetinit. Cu toate astea, nu cred că avea șanse la pole, dar incidentul Tsunoda - Perez a picat ca o mănusă, mai ales că Perez era mult prea în față ca să îi asigure tow.
  23. Salutare. Cred că e prima dată când intru pe topicul ăsta și cu ocazia asta vă prezint trupa din care fac parte: Era Divina. E un cover după o melodie folclorică suedeză făcută cunoscută de Garmarna, In Extremo și Haggard (variantă tradusă în italiană). Acesta e profilul nostru de youtube: https://www.youtube.com/c/EraDivinaRo/videos Ne găsiți și pe Spotify. Să treacă nebunia și să ne revedem la concerte.
  24. Asta cu pneurile nu am observat'o, deși am văzut aseară rezumatul și azi în reluare, dar nu prind cursa principală de la ora 16.
×
×
  • Creează nouă...