Ady929 Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Tocmai am akizitionat un k1 de 600..CUM E?CA MOTORETA?CA CICLISTICA?CONSUM?FIABILITATE?AST RASP VOASTRE...ASTA E:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Motocicleta e foarte frumoasa ,legat de intrebarile respective cred ca trebuia sa te documentezi inainte,acum ca ai cumparat-o o sa iti raspunzi singur la ele. Oricum din poze arata foarte bine si pare ingrijata , spor cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 sa folosesti sanatos! pune pe el ceva oglinzi... parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinbugnar Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 si semnalizari, ca parca nu are Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 sa folosesti sanatos! pune pe el ceva oglinzi... parerea mea vezi ca e o blonda, nu un blond Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 vezi ca e o blonda, nu un blond blonda e a mea (nu pun poze ca nu e topicul meu) . asfalt uscat colegilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 pana nu-i pui semnalizari si oglinzi, parerea mea ca nu ai ce cauta pe drum cu ea......pentru siguranta ta si a celor pe langa care vei circula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moldo_09 Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Salut.Am avut si eu un k2 de 600.La consum pot sa spun ca e foarte buna,adica:5 afara maxim (la mers leagal);6 prin oras;dar daca te dai la ea ajunge si la 12% (terbuie sa precizez ca eu aveam evacuare leo vince). Ca si condus e misto(depinde de gabarit-eu sunt cam mare,daca esti mic cred ca e nasol),fie...e buna pe curbe dar de peste 80 100 km/h ,la cele mai inguste e greoaie. In rest nu stiu ce sa mai zic-eu am avut-o pe a mea vreo 11000km si nu am avut absolut nicio problema mecanica. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente....si da, pune semnale si oglinzi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan-gabriel Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 sa o stapanesti sanatos...tot k1 am si eu.. apropo cat ai dat pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady929 Postat Iunie 1, 2013 Autor Share Postat Iunie 1, 2013 2000E am dat pe ea...am si semnale....si oglinzi...sunt poze ale fostului propietar...:)sper sa mearga ok..si sa nu am probleme..cu...ea..de niciun fel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 imi explici si mie ce inseamana cislistica te rog, nu exista in DEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 Acum e la moda sa mergi fara oglinzi si semnalizari ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
glicerina Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 imi explici si mie ce inseamana cislistica te rog, nu exista in DEX /index.php?/topic/453931-probleme-de-ciclistica/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady929 Postat Iunie 2, 2013 Autor Share Postat Iunie 2, 2013 imi explici si mie ce inseamana cislistica te rog, nu exista in DEX STI DOAR CA, CICLISTICA AM VRUT SA ZIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutzugl Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 draguta blonda! sa o calaresti sanatos! in general nu prea sunt probleme cu gsxr-ul din generatia asta dar depinde f mult cum a fost intretinuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Dinu1997 Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 Multi km iti doresc , bineinteles fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 PUNE-I OGLINZI SI SEMNALE, IN REST E SUPERBA! FELICITARI PENTRU ACHIZITIE SI SA TE BUCURI DE EA!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 2000E am dat pe ea...am si semnale....si oglinzi...sunt poze ale fostului propietar...:)sper sa mearga ok..si sa nu am probleme..cu...ea..de niciun fel.. A spus ca are si oglinzi si semnale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate