craksman Postat Iunie 2, 2013 Share Postat Iunie 2, 2013 (editat) pozele sunt incarcate aici : http://fagarasriders.com/ Editat Iunie 2, 2013 de craksman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
student Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 fantastica poza cu buda..si reala. bine ca mai avem paduri ! doamne multzam... trebuia un pic de organizare neahh.. da o fost fayin ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craksman Postat Iunie 3, 2013 Autor Share Postat Iunie 3, 2013 Stiu cat de greu e in ziua de azi sa organizezi o intalnire moto,asa ca nu fac comentarii.Cel mai nasol a fost ca sa suprapus cu Cluj`ul.Principalul e ca ne`am simtit bine si ca sa incheiat cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator transilvania tattoo Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Salut ! Multumim ca ati venit in ciuda vremii care anul asta nu a tinut in totalitate cu noi . oricum discutii pro si contra exista si vor exista intodeauna . Multumim si pt poze chiar si cea cu toaleta , toaletele au fost curatate si golute zilnic si in plus am asigurat pisoare pt barbati . Va asteptam si la anul dar in luna iulie - august ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator transilvania tattoo Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Mai multe poze sunt disponibile pe pagina noastra de facebook : www.facebook.com/bikeshowsibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator transilvania tattoo Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Cateva poze din cea de-a 2-a zi SBS 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delete636 Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Salut ! Multumim ca ati venit in ciuda vremii care anul asta nu a tinut in totalitate cu noi . oricum discutii pro si contra exista si vor exista intodeauna . Multumim si pt poze chiar si cea cu toaleta , toaletele au fost curatate si golute zilnic si in plus am asigurat pisoare pt barbati . Va asteptam si la anul dar in luna iulie - august ! vremea a fost muuuult mai buna decat se anunta, nu cred ca a plouat mai mult de 2-3 ore in total Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Cristi199 Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 (editat) La prima ediţie SBS 2013, poza cu veceul ăla grunduit şi poza aia cu Buda au fost prea penale... Oricum foarte frumos, mi-a plăcut şi a doua ediţie, bravo! Editat Iunie 4, 2013 de Cristi199 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Iunie 5, 2013 Share Postat Iunie 5, 2013 Salutari ! Cu oarecare intarziere pun si eu niste poze de la SBS 2013 - Curmatura Stezii de langa Sibiu. Poze : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.495316767208701.1073741834.100001911476858&type=3&uploaded=16 Sa ne revedem cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate