Vizitator saphena Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Salutare! Rog frumos să mă ajutați cum să scot limitatorul de la orox 250k,problema că în treptele 1-4 până la 9000rpm dar treapta a 5-a doar 8000rpm,cum aș putea să o fac mai rapidă caci am avut un viper 150 și acela nu avea nici un limitator fară probleme atingea viteza de 120km/h,pe când ăsta e limitat la 90km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 mergi mai carelo asa pt inceput ! Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator saphena Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 mergi mai carelo asa pt inceput ! Doamne ajuta te rog sau vii cu un sfat bun sau mai bine nu comenta,faci probabil colecții de posturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 (editat) Intreaba la scutere, baietii care se dau pe cai putini ar trebui sa stie cum sa bagi mai multa viata in ce ai tu. Editat Iunie 4, 2013 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator saphena Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 ce chiar nimeni numi poate ofer un răspuns ? cât de cât? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Salutare! Rog frumos să mă ajutați cum să scot limitatorul de la orox 250k,problema că în treptele 1-4 până la 9000rpm dar treapta a 5-a doar 8000rpm,cum aș putea să o fac mai rapidă caci am avut un viper 150 și acela nu avea nici un limitator fară probleme atingea viteza de 120km/h,pe când ăsta e limitat la 90km/h De regula limitarea e un fir in centralina, care limiteaza avansul la aprindere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator saphena Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 De regula limitarea e un fir in centralina, care limiteaza avansul la aprindere. ai putea te rog sămi explici cum să scot limitatorul acesta?căci totuși e penibil să merg cu 250cm3 doar 90km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate