clasicu Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Salut, Cine imi poate recomanda un "doctor de familie" bun pentru un shadow ACE din 95 (carburator si chestii din astea mai vechi)? mi l-am luat de curand si vreau sa ii fac o revizie, verificare, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 In ce oras? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Orasul Dambovita, Judetul Ploiesti. Succesuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 george tng ciolpani 0722537975. e foarte bun dar sta cam prost cu timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clasicu Postat Iunie 7, 2013 Autor Share Postat Iunie 7, 2013 Bucuresti sau pe aproape Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinS Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 (editat) Suna l pe Nicu si vezi daca te poate ajuta. Tel in pm. Editat Iunie 7, 2013 de AlinS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clasicu Postat Iunie 7, 2013 Autor Share Postat Iunie 7, 2013 Ok, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Ai primit cea mai buna recomandare de la RBL, dar vad ca treci usor peste ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clasicu Postat Iunie 7, 2013 Autor Share Postat Iunie 7, 2013 In niciun caz - numai ca nu am apucat sa scriu asa de repede. Trebuie sa mai si muncesc, ca sa strâng bani de piese Multumesc din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate