Vizitator tiberiuz Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Stimati colegi, M-am hotarat, Sambata 08.06.2013 MA INSOR! Pentru asta, apelez la sprijinul vostru sa ma-nsotiti si sprijiniti pe motor in drumul meu catre viitoarea sotie. Eu impreuna cu o parte din prietenii mei, vom veni de asemenea pe motor.Programul pentru sambata este urmatorul:12:30 - Intalnire acasa la Mire (zona tomis 3 - atasez harta)12:45 - Plecare de la Mire catre nasi (de asemenea motociclisti)13:30 - Pleacare catre Mireasa (de asemenea motociclista)14:30 - Plecare catre BisericaPe tot parcursul drumului, vom fi insotiti de fotograf si cameraman, iar pozele si filmarea le voi trimite si catre voi. Indicatii locatie intalnire:Pe Bd Tomis, intre Tomis 3 si OMV este o biserica pe dreapta pe trotoar. Imediat dupa este trecerea de pietoni. Exact cum se traverseaza spre randul de blocuri din stanga, este o cofetarie si un Minimarket "Germans". Acela este blocul, dar intalnirea are loc pe strada din spate.Mi-ar face deosebita placere sa fim in numar cat mai mare!P.S. Confirmati va rog participarea.Multumesc, Tiberiu Zaharia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator tiberiuz Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Locul de intalnire este indicat prin sageata verde Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cip_vt Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 (editat) Venim, venim... PS Imi place poza de avatar Editat Iunie 7, 2013 de cip_vt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bad florentina Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Pacat ca locuiesc departe si nu am motoreta buna de mers.Casa de piatra si distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 (editat) nu stii in ce te bagi fiule... Pacat ca locuiesc departe si nu am motoreta buna de mers.Casa de piatra si distractie placuta! vezi? exact ce ti-am zis abia ne-asteapta sa ne-o puna... OMG!!!!!!!!!!!! somebody! anybody!! somebody save us!!! Editat Iunie 7, 2013 de Tsunami Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Mai ai timp sa te razgandesti ) Glumesc, sa fie intr-un ceas bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 (editat) Stimati colegi, M-am hotarat, Sambata 08.06.2013 MA INSOR! Nu stiu cum sa-ti explic,,,,,dar poate totusi,,, adica nu era necesar,,puteai saaa,,,amini. Zic si io,,, Iao ca pe o gluma.Casa de piatra si sa fiti fericiti. Editat Iunie 7, 2013 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Dupa zona - nu aveai cumva vreun kawa naked ceva mai vechi? Tot timpul era unul pe la blocuri prin spate. Intre timp m-am mutat de acolo. Casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redstarbiker Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Casa de piatra!!.. , si copii de "beton" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Stimati colegi, M-am hotarat, Sambata 08.06.2013 MA INSOR! Pentru asta, apelez la sprijinul vostru sa ma-nsotiti si sprijiniti pe motor in drumul meu catre viitoarea sotie. Eu impreuna cu o parte din prietenii mei, vom veni de asemenea pe motor. Programul pentru sambata este urmatorul: 12:30 - Intalnire acasa la Mire (zona tomis 3 - atasez harta) 12:45 - Plecare de la Mire catre nasi (de asemenea motociclisti) 13:30 - Pleacare catre Mireasa (de asemenea motociclista) 14:30 - Plecare catre Biserica Pe tot parcursul drumului, vom fi insotiti de fotograf si cameraman, iar pozele si filmarea le voi trimite si catre voi. Indicatii locatie intalnire: Pe Bd Tomis, intre Tomis 3 si OMV este o biserica pe dreapta pe trotoar. Imediat dupa este trecerea de pietoni. Exact cum se traverseaza spre randul de blocuri din stanga, este o cofetarie si un Minimarket "Germans". Acela este blocul, dar intalnirea are loc pe strada din spate. Mi-ar face deosebita placere sa fim in numar cat mai mare! P.S. Confirmati va rog participarea. Multumesc, Tiberiu Zaharia Felicitari amandurora !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator tiberiuz Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 Mulumesc tuturor pt urari, dar si pt "avertizari" . Cine vrea sa vina, e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate