Stoica_Adrian Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Salut, cei de la motolouis unde fac cursul de enduro? dace ma poate ajuta cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fakestrike Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 Din cate a-mi amintesc la coclau' pe cheiul Dambovitei de la targ cum te duci spre centura pe stanga.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 E un teren amenajat de niste baieti pt cross in colaborare cu ceva local cu urcari, banane etc undeva pe Th.Pallady (nu stiu daca am scris bine) e un Opel GTT fix inainte de ala dreapta apoi stanga si urmaresti drumul treci de un podet apoi o ia deumu spre dreapta si ajungi la un gard de beton pe stanga si un drum spart in dreapta...o iei pe ala si ajungi pe camp la teren. Zona arata ca Afghanistanu pana ajungi ocolo dar mergi inainte nu te speria. Cu accesul cred ca e oarecum public nu stiu. Ei folosesc oricum doar o portiune mica pentru initiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mettal86 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 https://maps.google.ro/maps?saddr=Bulevardul+Theodor+Pallady&daddr=Strada+Lunca+Corbului&hl=en&sll=44.408102,26.179819&sspn=0.006308,0.016512&geocode=FXqjpQIdIHiPAQ%3BFSZ-pQIdh5yPAQ&t=h&mra=me&mrsp=0,1&sz=17&z=17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate