f0rest Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 (editat) am un cross an 96' 80cc 2 timpi,o folosesc pe o zona cu dealuri,nu fac hard enduroas dori sa aflu ce ulei ar fi bun pentru motorul meu ? Editat Iunie 13, 2013 de f0rest Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 banuies ca te referi la ulei de amestec. eu la rs-ul meu de 125 folosesc ulei bellray semi-sintetic. costa 46 de lei litrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
benny2009 Postat Iunie 13, 2013 Share Postat Iunie 13, 2013 daca vrei sa te tina motorul...bagi ulei bun (mai scump)...daca nu prea te doare capul de el..poti lua din acela de pe la benzinarii/magazin auto pentru drujbe...uite aici gasesti ce ulei este cel mai bun pentru motorul tau http://ew5.earlweb.com/search.php?site=41®ion=59&language=5&brand=45 P.S. Nu ai cum sa faci hard enduro cu motor de 80cc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate