jnxx Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Am si eu nevoie de o garnitura pentru magnetou stanga..pentru o honda cbr f4i..ma poate ajuta cineva in seara asta? Apelez la cineva cu un service..sau care poate mai are o garnitura de rezerva pe acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jnxx Postat Iunie 17, 2013 Autor Share Postat Iunie 17, 2013 Tel 0724310950 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_wolf Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Tel 0724310950 din carton de dosar+ un strat suptire de silicon(din ala pt garnituri) ai gata garnitura. dureaza 20 de minute confectionarea si montatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Corect, merge fara probleme.Nu insista cu mult silicon, nu are sens.Si ai grija sa nu ajunga silicon in gaurile suruburilor, se poate sa ai probleme ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 Am si eu nevoie de o garnitura pentru magnetou stanga..pentru o honda cbr f4i..ma poate ajuta cineva in seara asta? Apelez la cineva cu un service..sau care poate mai are o garnitura de rezerva pe acasa Ai rezolvat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat Iunie 19, 2013 Share Postat Iunie 19, 2013 Avem garnitura pe stoc.Va asteptam la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate