TDMANDI Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 maner pasager de unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 Rezultatele hibernarii Pregatita de sezon, aceasta este jucaria mea. I-ai cumparat sei ? Bagster cumva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcy89 Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 (editat) Seile sunt retapitate de userul dan_moto, un tip ff de treaba cu programare si fara intarziere.Manerul l-am luat tot de pe forum dar nu ma retin numele userului. E de pe un cbr f3 cu mici modificari. Editat Martie 14, 2014 de marcy89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator suzuki_fan Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Rezultatele hibernarii Pregatita de sezon, aceasta este jucaria mea. Gata verzișoara? Trebuia să o scoți duminica trecută la înaintare pe Mureșeni. Pe undeva prin Poiana Stampei ne-am întâlnit cu doi cu motoare ca al tău și a lui Sorin, am crezut că sunteți voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate