Sari la conținut

ortizz

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Motocicleta
    zx6r

ortizz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Inca o data mult "respect " pt politia Romana . Azi dimineata pe la ora 8:30 la intersectie Soveja cu Bd tomis inainte de semafor , mam incadrat pe banda 1 pt a face dreapta pe Tomis , am vazut pe bordura 2 insii ( ametiti putin ) alergau o a 3 persoana , unu din cei 2 a luat o piata de vreo 30 cm a vrut sa il loveasca pe ala dar piatra a venit direct in carena de la motor .... Acum 2 ani am mai patit ceva asemanator dar cu masina o piatra primita in parbriz de la 2 rromi care se bateau atunci am clacat si tot eu am iesit de vina ca iam lovit , de data asta am zis sa apelez 112 sectia fiind la 500m distanta . Am sunat 1 data iam tinut pe aia acolo trec 10 min sun a 2 oara la 112 normal pensionarele cu ale lor comentarii telefonu in mana lam scapat , am mai stat inca 15 min dupa sa vina acel echipaj de politie sa le urez numai de bine nimic ... nu a venit nimeni ... tot restu pt munca care o fac data viitoare nu mai exista apel 112 e mai bine asa ... piatra putea sa loveasca mai sus sa ma daramane dar aceste detalii nu conteaza ... Dupa am aflat povestea de la trecatori aia 2 coborasera din mijlocul de transport iar a 3 persoana pe care o alergau era cel care in troleu ia parat ca furau ... Cam asa se prezinta moto ....
  2. ortizz

    Kawasaki Zx6r

    Cu masina de spalat dar era pe on si tremura . Dar data viitoare , special , vom lua o camera ca sa fie lumea multumita
  3. ortizz

    Kawasaki Zx6r

    Mersi frumos Dan . Cateva poze de la plimbare din week .
  4. ortizz

    Kawasaki Zx6r

    Multumesc frumos . Sapt ce urmeaza vreau sa ii schimb semnalele de pe fata sunt prea iesite in afara caut ceva micutz pe led " asa incluse" in carena . Iar pana in week viitor ( cand e plecarea la tulcea pe aeroport ) si un set de gume dar sa vedem ce si cum .
  5. ortizz

    Suzuki GSX-R 600

    Pe seara cum da putin racoarea eu voi iesi pe la aer cu inca 4 ...5 amici , daca n`ai altceva de facut lasa un semn p`aici .
  6. ortizz

    Kawasaki Zx6r

    hmmm deja suntem 3 , o fi o trasatura a lor )
  7. ortizz

    Kawasaki Zx6r

    ti`am raspuns pe , prv ca sa nu zic sume p`aici . De fapt nu sa trimis mesajul , mi`a aparut ca nu poti primii .
  8. ortizz

    Kawasaki Zx6r

    era la parada seawolves de anul acesta , din cauza vitezei de croaziera ... echipamentu era intr`o masina
  9. ortizz

    Kawasaki Zx6r

    multumesc frumos , urmeaza un set nou de cauciucuri , momentan sunt pirelli diablo corsa 3 , cel de pe fata e nou are 2 sapt cel pe spate il avea de cand am luat`o dar la fel in conditie foarte buna , doar ca are o mica taietura / crapatura de 2 cm , pe partea mai "umflata" pe acel rid nu e adanca dar ma deranjeaza sa o stiu acolo
  10. ortizz

    Kawasaki Zx6r

    Sa`mi prezint si eu " iubita " , kawasaki 636 din 2004 . Am gasit`o in bacau in urma cu 1 luna jumatate , au fost ceva probleme la inceput tragea in 3 cilindrii ulterior sa gasit si cauza , bobina de Inductie de la cilindru 1 , restu nu asa de semnificative , semeringurile schimbate , revizie completa , placute s.a.m.d , acum e gata de drum .
×
×
  • Creează nouă...