AUTOMOBILIA Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 http://retromobil.ro/stiri/2013-06-29-concurs-eleganta-sinaia/index.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 o alternativa pt cei care nu vin la Focsani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Primiti si motociclisti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 http://retromobil.ro/stiri/2013-06-29-concurs-eleganta-sinaia/index.php multam de mediatizare , nu toti se uita la TV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AUTOMOBILIA Postat Iunie 24, 2013 Autor Share Postat Iunie 24, 2013 (editat) Am primi noi, ca si la Villa d'Este de vreo doi ani se tine si o sectiune moto, dar am observat ca motociclistii se pun cam greu in miscare. In concluzie oricand gasim trei amatori cu exemplare bine/corect restaurate putem introduce si categoria moto. Anul acesta nu a fost cazul insa pentru 2014 de ce nu ? Evident ca toti posesorii de vechituri pot participa la expozitia de la Economat, gasiti detalii ref acces pe site, in pp se urca/intra pe la Furnica. Va asteptam ! Basty mi-ar face placere sa ne si cunoastem cu acesta ocazie, Hondasan sper sa ne vedem. Ca sa va fac pofta va prezint unul din automobilele participante RR Phantom 2 Editat Iunie 24, 2013 de AUTOMOBILIA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
retromotor Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Cu putina vointa, la anul, Concursul de eleganta poate avea o sectiune moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 unul din automobilele participante RR Phantom 2 au plantat palmieri la Economat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AUTOMOBILIA Postat Iunie 27, 2013 Autor Share Postat Iunie 27, 2013 Masinile ajung maine la Sinaia, poza e din tara de unde a venit masina, e de pe siteul firmei de licitatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 am inteles. bafta cu evenimentul! bafta de vreme buna, adica - in rest nu am nici o temere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Iunie 27, 2013 Share Postat Iunie 27, 2013 Regret ca nu pot fi si eu prezent acolo.Dar nu singur, cu ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AUTOMOBILIA Postat Iulie 6, 2013 Autor Share Postat Iulie 6, 2013 A fost cea mai buna editie de pana acum http://retromobil.ro/stiri/2013-06-29-concurs-eleganta-sinaia/index.php Maine avem sueta coilectionarilor, daca aveti timp si chef va asteptam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate