Tsunami Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 ce-i aia ianachime? vestita strategica? fusesi pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 M am aventurat astazi pe "minunata " Transalpina si dupa ce am trecut de Ranca si am inceput coborarea catre Obarsie , la a patra "transversala" cu pietris unde am intalnit si un minunat indicator de pierderea prioritatii am facut cale intoarsa datorita faptului ca edilii jud Valcea par ca nu sant in stare sa definitiveze odata lucrarile la acest frumos traseu (de drum nu poate fi vorba) Nici in Ranca lucrurile nu stau prea roz vis a vis de sumedenia de canale ce nu sunt la "nivel" tinandu ma mai atent decat ar fi fost normal.Am inteles ca nici de la Obarsie la Brezoi via Voineasa nu prea e ce trebuie. Poate stranepotii nostri sa apuce sa vada asfalt ok de la cap la coada pe toate drumurile de pe acolo . Si ne miram ca nu avem turism.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 trebuia sa mergi spre sugag si sa iesi pe jina pana la capat in dn1 asta e drumul ce sa i faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate