Sari la conținut

Dan Olaru

Super Membru
  • Număr conținut

    609
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    1977
  • Motocicleta
    BMW R1150R
  • Numar Moto
    B 99 BHF
  • Club
    Sunt alaturi de toti

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra 50 Czepel 125 Simson AWO Ducati Monster BMW F 650 funduro

Vizitatori Recenți Profil

1.169 citiri profil

Dan Olaru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ma credeti sau nu, sunt multi care nu vin din cauza accesului la locațiile astea " civilizate" Ia fa matale o întrunire cu asfalt până în gura sobei unde omul vine în condiții de drum 2019 și de acolo praf și gropi cat vreti pentru cine vrea .Cine nu Nu. Si dupa aceea mai vb. Personal stiu 3 pers în afara de mine care ar veni. Au motoare în stare originală. Nu au dispozitie de mers nici macar 1m prin asa drum de acces.Cine are minte sa priceapă că sunt oameni care se respecta pe sine și isi respecta munca de a și întreține bibelourile pe 2 roti.curate și perfect functionale. Scuze, pozele confirmă ca oamenii asta doresc : drumuri de mâna a 3 a gen Kosovo .Asa ca nu pot decat sa zic "pas" la genul asta de întruniri cu acces la locatie prin drumuri desfundate.
  2. O întrunire la care nu se arată respect pentru masinariile de epocă. Acces prin drum cu praf, pietre. Un domn la fel de revoltat ca mine regretă că și a băgat moto 2 km pe drum neasfaltat. Asocierea de vechi cu praf este mai mult decat evidentă. La Siriu alt domn a plans efectiv ca si a adus MZ es 250 NOU in râpa in care a fost organizat evenimentul. In Elveția am fi ramas si fara permis pt încălcarea indicatorului. Nu ne mai facem bine
  3. Mult v a mai trebuit sa fiti Oameni . . Dumnezeu să-l odihnească!
  4. Vlad, explica ne si istoric dpdv skema de culori . . sa nu mai confunde lumea cu AT .
  5. Dumnezeu să-l odihnească! » Post actualizat in 06 Nov 2018 10:31 Daca nici dupa ce a murit omul nu se schimba titlul tzaranesc al topicului . . e clar . .
  6. Scuza-MA , autointitulatule PokemonPeDooRoti . Ti ai exprimat personalitatea , ti am multumit pentru deranj . Nu s asa suptil ca tine si nu are sens sa mi pierd timpul cu o discutie elevata despre genitori sau Praz. Vezi ti de Ma-tale .
  7. . . nu ma simt cu mult mai falus de asta mersim de sper actualul telefon of, of măi, măi
  8. . . Mă, faptul ca ti a dat Dumnezeu bavarez k1200s nu te scuteste de o minima buna cuviinta . Si eu am de un car de ani RGS1200 si mai nou un GT 1600 6 cilindri in ograda personala si nu ma simt cu mult mai falos de asta Nu s a mai actualizat ce am intrebat despre Razvan aici si cine stie ar face un mare bine comunitatii moto indiferent ce mobra are fitecine . . Hai pa! Rog aici pe forum actualizare . . Program lucru, adresa, nr telefon Multumiri .
×
×
  • Creează nouă...