Sari la conținut

Pot sa schimb codita sau carenajul la honda cbr 600 f4 din 1999 cu cev


Postări Recomandate

salut, sunt nou pe aici si a-si vrea sa stiu daca pot sa-mi modific aspectul la cbr , aici ma refer la codita, carenaj lateral si fata cu far, dar momentan codita ma intereseaza. Vreau sa stiu cat costa, daca e posibil, riscuri, daca am probleme la ITP, RAR si altele. Va astept cu raspunsuri, sugestii si pareri... Va multumesc.

Editat de a13cs13
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator darcocbr

Salut. Ca fost proprietar de f4 din `99 pot sa ti spun cam ce s-ar potrivi pe acest motor faca mari modificari : codita o poti pune de f4i sport, care e mai sexy decat cea normala ( mai ales daca faci o mica modificare la stop ). Referitor la cele laterale si la cioc, tot aia recomand, deoarece nu te vei chinui. Ai nevoie de cadrul de bord, de bord (am impresia ca este nevoie si de instalatia electrica aferenta, insa nu sunt 100 % sigur), carene,far, iar investitia ta se va ridica destul de semnificativ si nu stiu daca se merita, avand in vedere ca la baza ramane un f4 normal. Parerea mea este sa o lasi asa, ori daca tu vrei neaparat, schimba-i doar codita. De aici mai departe, trage si tu concluziile si bafta la mesterit :D.

Noroc ,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

probleme nu cred ca o sa ai , dar ce te deranjeaza la aspectul coditei? e fain asa cum este , mai bina investesti in altceva :alcy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ms pentru raspunsuri, dar sincer nu-mi place saua aia asa dintr-o bucata, e urata si nu-mi place intr-un cuvant X-( , ok sa ii schimb carenajul e dificil dar macar cu codita vreau sa fac ceva... imi puteti spune ce sunt nevoit sa fac si care ar fi pretul pt toate astea... multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator darcocbr

Nu stiu sa pun o poza aici,daca ai vreo idee cum sa-ti trimit o poza ( mail eventual ), pot sa ti arat cum era al meu, simplu :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu-ti place saua? :) Mergi cu pasagera? Daca da, si e "persoana importanta" pentru tine, cere-i parerea. Saua originala tip "banana" e cea mai comoda la cbr-urile de 600. Pentru pasager adica. Asta daca faci drumuri lungi cu "persoana".

Numai bine si spor la munca. Gasesti sigur tutoriale pe net cu schimbarea cozii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...