Vizitator Ravishing Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 (editat) Maine se anunta vreme frumoasa in Dobrogea si Bulgaria, asa ca ma gandeam la un traseu de genul: 6 Iunie A2 - Braila - Muntii Macin - Enisala - Vama Veche (450 Km) 7 Iunie Vama Veche - Burgas - Razgrad - Bucuresti (550 Km) Viteza e lejera (max 80/120) cu pauze mici si dese pentru fotografii. Ne auzim pe PM si facem schimb de telefoane deca intereseaza pe cineva o astfel de tura. Editat Iulie 5, 2013 de Ravishing Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 Iulie Iulie Iulie... In rest, pacat ca nu pot week-endul asta ca m-as fii bagat la o tura prin Dobrogea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diabolyk Postat Iulie 5, 2013 Share Postat Iulie 5, 2013 e prea din scurt, eu am motorul la reparat, maine sper sa fie gata, dar pe seara :| Vezi ca au anuntat vreme urata pe sud-est, din ce am vazut eu la stiri, aveti grija, mai bine mai amanati un weekend decat sa va prinda ceva ploaie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate