Yaho0o Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Salutare, Am nevoie de o mana priceputa si din bucuresti sa ma ajute sa pun becuri normale in locul xenoanelor pt a putea trece de RAR. Motocicleta este un CBR F4i. PS. Este destul de urgent. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy24 Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 (editat) Cat de urgent? Poti sa astepti pana maine? Instalatia veche mai stii daca e acolo? Editat Iulie 8, 2013 de Jimmy24 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 Salutare, Am nevoie de o mana priceputa si din bucuresti sa ma ajute sa pun becuri normale in locul xenoanelor pt a putea trece de RAR. Motocicleta este un CBR F4i. PS. Este destul de urgent. Multumesc, este simplu scoti becul si de instalatia de xenon este legata mufa normala pt becul normal .....bagi becul normal si prinzi mufa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaho0o Postat Iulie 8, 2013 Autor Share Postat Iulie 8, 2013 nu ma pricep. din cate stiu au fost taiate firele si nu am mufele si soclu nu stiu nici daca mai am releul pt bec normal.... Cat de urgent? Poti sa astepti pana maine? Instalatia veche mai stii daca e acolo? sapt asta ar cam trebui sa rezolv.... de instalatia veche nu stiu nimik... asa am luat motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikiroz Postat Iulie 8, 2013 Share Postat Iulie 8, 2013 te pot ajuta eu. 0764656703 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaho0o Postat Iulie 9, 2013 Autor Share Postat Iulie 9, 2013 am rezolvat. Se poate inchide. MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kjt Postat Septembrie 5, 2013 Share Postat Septembrie 5, 2013 cum ai rezolvat? si eu am aceeasi problema, vreau sa pun inapoi bec normal pe ea si nu mai am mufele originale, de unde ai cumparat mufe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate