Norbyke Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Salut tuturor, am reconditionat un simson de 250 de ccm, din 1956, si din pacate carburatorul nu-si mai face treaba cum ar trebui. Am incercat sa caut carburator original, sau chinezesc contrafacut, dar deocamdata nu am gasit daca stiti ceva site-uri unde as putea gasi piesa problema, vi-as fi recunoscator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack0088 Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 (editat) sal uite aici unul nou si la un pret bun poti cumpara in cazul de fata oferind un pret sub 75 euro http://www.ebay.de/itm/221207252955?ssPageName=STRK:MEBOFFX:IT&_trksid=p3984.m1432.l2649 daca nu ai posibilitatea sa-l cumperi de pe ebay te pot ajuta Editat Iulie 9, 2013 de jack0088 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Iulie 10, 2013 Autor Share Postat Iulie 10, 2013 mersi jack0088 pt ajutor, l-am si comandat, sper sa revin cat mai repede cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 Cum e cu pozele promise? Ca mai cautam unii dintre noi carburatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brrr Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 Si ? Cum a ramas cu carburatorul ? Sa cumparam si noi sau sa cautam alte solutii .... , numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLACK SPIDER Postat Noiembrie 29, 2013 Share Postat Noiembrie 29, 2013 in sfarsit mi-am "renovat" carburatorul original; sunt curios daca o sa mearga si cum o sa mearga dar la ...primavara, pana atunci ma ocup putin de mz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate