Gixu. Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 We asta am de gand sa dau o tura care sa inceapa din Piatra Neamt cu directia P Tihuta. Am de gand sa trec prin Bicaz-Poiana Largului (Teiului)-Toplita-Borsec... Ritm in functie de starea drumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 drumul e super reusit - curbe buluc si peisaje reusite cacalau - Bicaz - Poiana Teiului dar plin de 1.denivelari 2.animale - inclusiv pe doua picioare deci atentie Drumul de la Poiana Teiului spre Borsec e ok da-mi un semn cand vii la 0749356947 ...poate merg si eu intr-o plimbare pana spre Poiana - presupun ca pe sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 11, 2013 Autor Share Postat Iulie 11, 2013 Dat fiind faptul ca avem o casa undeva in Hangu, drumul Piatra-Hangu l-am tot facut in ultimii 6 ani cu diverse mobre. Nu prea am vazut niciodata o imbunatatire reala a starii drumului dar nici viceversa. Intr-o zi buna faceam drumul intre Bicaz si Hangu undeva intre 15 si 20 min. Mai feream o vaca, ocazional un bou cu o vaca de mama, dar in general drumul era circulabil. Sunt curios cum se prezinta traseul anu' asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 si ma lasi sa ma agit...)) drumul e la fel ca si anul trecut...l-au mai petecit pe ici , pe colo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 11, 2013 Autor Share Postat Iulie 11, 2013 Diseara dau o fuga pana la Teatru, n-am mai fost de vreo 2 ani la "intrunire" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate