Sari la conținut

raducanescovan

Super Membru
  • Număr conținut

    567
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Piatra Neamt
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Honda Transalp 600 PD10
  • Numar Moto
    din al
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki Freewind,Honda Transalp,Africa Twin, BMW R1150GS

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

raducanescovan's Achievements

  1. https://motointercom.eu/shop/ro/piese-de-schimb-interfoane-midland/44131-btx1-pro-btx2-pro-btnext-pro-btmesh-i-seria-s-midland-superbass-bulk-pereche-de-difuzoare.html Se aud tare si cu bass,port dopuri Alpine tour si aud bine muzica cu ele. Ar trebui doar sa gasesti mufa sau sa adaptezi una.
  2. Problema dietelor este ca au un inceput si un sfarsit. Ce faci dupa e cel mai important. Mai toata lumea deraiaza dupa deoarece revin la obiceiurile dinainte fara sa realizeze,conform principiului "obiceiurile proaste mor greu". Personal am tinut diete cand eram mai tinar , dar fastingul m-a ajutat sa imi creez un mod de viata. Ca regula personala , de luni pana vineri 16/8 , in weekend ce vreau si cum vreau. Sala de 3 ori pe saptamana si incerc in zilele de pauza bicicleta macar 2 h. La mine merge fastingul , daca fac de ex 18/6 , nu ma simt prea bine (stari de slabiciune si fara chef de viata). La 24 de ore post negru e ok, nu e dramatic , dar nici nu incerc decat o data la 3-4 luni. Cred ca fiecare e cel mai bun doctor al lui si isi cunoaste limitele la un moment dat , doar cu trial and error bineinteles.
  3. raducanescovan

    informații traseu

    Drumul s-a consolidat ,deci alunecari de teren nu mai sunt. Pe portiunile unde s-au facut lucrarile e asfaltat,pe restul nu E trecere de la agonie la extaz ca sa zic asa ,plus ca saptamana trecuta decopertasera niste bucati probabil pentru asfaltare care nu stiu daca s-a mai intamplat...
  4. Salutare Am nevoie de sfat/ajutor Transalp 600 1997 motocicleta. Vibrații la 4000 de ture,in mers sau pe loc , vibrează la fel. Am sincronizat carburatoarele,am strâns toate șuruburile de la motor,crashbars,carene. Toți rulmenții verificați,sunt ok. Am schimbat până și toba finala,la fel vibrează. Motorul e adus din afara,chipurile la 47000. Am mai avut exact același model de transalp și o africana rd04,nu vibrau deloc. Ce sa mai verific?
  5. Salutare Aveti idee daca amortizorul spate de la 600 de serviseaza?Si daca da,unde ? L-am dat jos ieri si efectiv e piatra,abia se urneste tija amortizorului. Simteam fiecare denivelare,singurul avantaj era pe asfalt bun,parca eram cu vitezana Merci anticipat
  6. Exact. Are momentele lui cand fura curent. Din aceeasi categorie(adventure vlog) dar la polul opus il urmaresc cu drag pe Pedro Mota.
  7. Salutare Are cineva un arc de amortizor original de transalp 600? Ma intereseaza pentru un transalp de 600 a doua generatie,nu cel cu frana pe tambur spate. Multumesc
  8. Salutare Cumpăr toba originala transalp 600 in stare buna. PM sau 0749356947 Mulțumesc
  9. La transalpul pe care mi l-a adus Marcel si eu stateam cu emotii pentru acelasi ax pe care vine prins pinionul de atac...problema comuna la transalpuri(daca nu e tinut lantul intins cat trebuie,uzeaza axul cu caneluri). Ma gandisem la un moment dat sa ii spun sa verifice axul la cumparare dar am uitat si l-am verificat dupa ce mi-a livrat motorul, avand norocul sa nu aiba deloc joc sau uzura. Chiar daca era o problema,e un SH si e asumat . Sunt modele cu probleme sau nu,asta nici Marcel cu atata experienta nu are de unde sa le stie pe toate. Problema cu R6 se va rezolva , deja Marcel prin stilul lui caracteristic si-a dat tot interesul sa vada clientul multumit.
  10. Scriu si eu cu intarziere de vreo cateva luni. Mi-a adus si mie Marcel o motocicleta la Piatra Neamt la botu calului cum se zice:) In Germania a facut 1000 de poze cu atelaju, plus vorbit cu omul de acolo alte 1000 de amanunte. In sfarsit, mi-a adus o motocicleta foarte bine intretinuta. Recomand cu caldura, va scuteste de umblatura,nervi,bani pierduti ! Merci Marcel!
×
×
  • Creează nouă...