AUTOMOBILIA Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 Incepand din 19 iulie, detalii pe retromobil.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Trageti samabata o fuga cu Zimbrii la Manastirea Rupestra de la Sinca Veche, noi venim cu motocicletele. F. faine masinile astea, m-am intalnit pe drumul de intoarcere cu cateva, deja ma roade un mic gand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Oare nu exista pe undeva scrisa povestea expeditiei acesteia din 70-71? Am cautat pe Google dar nu am gasit mare lucru... Am inteles ca ar fi fost scrisa o carte dupa ea ... Are cineva vreun link, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AUTOMOBILIA Postat Iulie 23, 2013 Autor Share Postat Iulie 23, 2013 "De la Atlantic la oceanul Indian" - autor Nicolae Coman , seful expeditiei, a fost invitatul nostru special al Campulung, alaturi de alti doi membrii ai expeditiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate