leonidos Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 unde pot gasi cuzineti,noi sau second,de preferat noi pentru Kawasaki zzr 600 din anu 1991 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_zzr Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 ai cotele? sau le pui pe cele din fabrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto.consumabile Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Ce culoare cuzineti ai nevoie? unde pot gasi cuzineti,noi sau second,de preferat noi pentru Kawasaki zzr 600 din anu 1991 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leonidos Postat Iulie 15, 2013 Autor Share Postat Iulie 15, 2013 cuzineti sa gasit..dar mai trebuie si vibrochen....care la randul lui e si el uzat cred ca mai avantajos e sa iau un motor complect....cred ps: nu mie imi trebuie! ci unui prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate