Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Hai salut , Eu ziceam ne strangem si noi "2-3 copii" sa dam o fuga pana la mare ne aruncam si noi de 3 ori in apa si ne intoarcem in aceeasi sau a 2-a zi... si de ce nu chiar a 3-a. Eu unu vreau sa merg prin vama ca nu am fost niciodata si sunt curios ce e pe acolo. As vrea sa plec in perioada 19-22 iulie, acu se poate decala cu o zi doua daca sunt doritori si vi se pare plecarea din scurt. Daca sunt doritori 0765 083 279 , daca nu sunt doritori , nepotu va pupa de la mare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CapnJackSparrow Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 Salutare! Merge cineva în acest weekend la Vama Veche? Eu îmi doresc tare mult să merg, dar nu am cu cine. Sâmbătă e concert Cargo acolo și aș vrea să-l văd. Nu am plan pentru cazare, voiam să stau pe plajă, dar să am și eu un companion drăguț la care să-mi pot lăsa lucrurile in cort. Am niște probleme și nu pot veni cu motocicleta, dar aș veni bătrânește cu trenul/autocarul. Dacă e cineva pe aici care se duce il rog să mă anunțe! Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate