Samira Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Accident moto la iesirea din Popesti Leordeni spre Frumusani. Din cate am inteles era vorba de un tir care nu a acordat prioritate si a luat motociclistul sub roti. Posibil deces. Motocicleta e un GSXR nou (asta am aflat) Cine are mai multe detalii sa share-uiasca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 /index.php?/topic/699841-grav-accident-pe-dn-4frumusani-b-92-gxr-suzuki-hayabusa/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samira Postat Iulie 19, 2013 Autor Share Postat Iulie 19, 2013 Rog un moderator sa comaseze acest topic cu cel deschis cu cateva minute inainte ca sa nu fie o mie de topicuri cu acelasi subiect. Multumesc! R.I.P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silencer Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Rog un moderator sa comaseze acest topic cu cel deschis cu cateva minute inainte ca sa nu fie o mie de topicuri cu acelasi subiect. Multumesc! R.I.P rog postacii sa se uite putin pe lista aia cu topicuri noi inainte sa deschida unu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samira Postat Iulie 19, 2013 Autor Share Postat Iulie 19, 2013 Silencer...postacule...cand m-am apucat sa scriu topicul ma uitasem de 3 ori inainte. Imagineaza-ti ca sunt la munca si mai am si altceva de facut, de aceea in 4 minute a aparut alt topic. D.oooaaaah ding ding Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate