Sari la conținut

silencer

Super Membru
  • Număr conținut

    1.395
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de silencer

  1. araiu ala costa atat pt ca e mai silentios si comfortabil decat restul. eu nu am simtit diferenta cand am trecut de la 1300g la 1650g cat are. cozorocu l-am dat jos imediat, cu o moneda de 50 de bani, pt ca nu merg offroad. suieraturi sau bubieli aiurea nu am auzit, ventilatia in schimb e buna. eu as alege oricand sa am o singura casca la mine iar Airoh-ul ala pare interesant, mai ales la cat costa, daca nu vrei sa te risti cu prea multi bani.
  2. silencer

    Accident Sibiu

    ce prostie.. nu ai cum sa te apesi pe mobra daca ai bocancii sub scarite bre.. faci push PE ele daca vrei sa ridici agregatu in aer.. buna miscare oricum.. iti ia cateva incercari dar cand iese e spectacol. sanatate riderului!
  3. ala e unu dar tin minte ca am si diode board pe undeva. o sa trag o poza cand mai dau jos rezervorul. ajunge si la 14.4 dar nu am stat cu ochii pe el in timp ce deschideam gazu ca masini, pietoni, gropi.. am vazut ca trece de 13.5, l-am lasat in pace. buba mare e la relanti intradevar si faza ca sug mult curent la pornire. daca aprinzi faza scurta si invarti de cateva ori fara sa porneasca cam scade. daca pleci si faci 2-3 opriri inainte sa il plimbi putin cam ai sanse sa auzi cum tacane electromotorul :-s daca presiunea e ok la ulei, stai sa vezi panica la schimbu filtrului.. ai presat bine O-Ring-ul alb sau nu?? esti sigur ca uleiu ajunge unde trebuie si nu doar se plimba prin baie? ai pus destule saibe? sunt metri intregi de discutii pe forumuri legate de asta. am citit o gramada pana sa gasesc ca la mine (>84) nu mai e problema asta cu spatiul interior pentru filtru care varia cativa mm intre diverse generatii.
  4. Posibil sa le fi incurcat ca nu m-am uitat prea mult la electronica de pe ea. Problema cu presiunea de ulei, din ce am inteles eu, e ca ai prajit deja motorul cand s-a aprins martorul.
  5. daca tin eu minte bine e un telefunken pe undeva pe sub rezervor, pare electronic. a mea merge cu becu aprins mult timp pana se incalzeste dar am montat un voltmetru digital si imi zice cu numere. in ture se duce mereu la 13.5 dar la relanti il vad pe la 12.1 sau mai jos pana se incalzeste. in mod ciudat cu soc-ul tras se stinge la aceleasi turatii mici. martoru de presiune de ulei de fapt se numeste "replace engine light". se aprinde atat de tarziu ca deja ai mari sanse sa fi facut daune severe deja. asta din citite ca eu nu l-am vazut aprins decat cand pun contactul.
  6. daca a facut pauza lunga si mergi drumuri scurte iti cam trebuie un redresor la indemana. eu cam 2 din 5 dati apas butonu cu teama. a mea incarca foarte prost la relanti si cand e rece.
  7. Un prieten iubitor de dube mi-a explicat logica lui. Consuma cat un sedan si e doar putin mai mare, in schimb pot sa bag o foaie de rigips intreaga in ea. Nu inteleg s-max si galaxy personal. As alege oricand un tranzit sau transporter. Variantele cu scaune sunt ceva mai scumpe dar stau mai bine si la insonorizare. Eu te vad decis la s-max. Nu vad ce dileme mai sunt. Motorul de 2l e misto. Pe mine asta m-a convins cand am luat mondeo, dupa ce am mers cu varianta v6 cateva saptamani si nu am crezut ca un diesel poate fi mai fasnet.
  8. Fizica zice ca greutatea ajuta la stabilitate. Am schimbat amortizoarele cand am luat-o la 160k Cel mai nesuferit lucru la modelul asta sunt bucsele de la subcadru. Toti mecanicii stiu ca de acolo vin zgomotele, stiu si cum se schimba dar unu nu a zis hai sa o facem..
  9. merg cu un 2.0tdci din 2005 (codu e FMBA) de vreo 50k km (in 5 ani) si am schimbat o volanta, un vacuum la egr (cu unu SH) si intinzatoarele de la cureaua de accesorii. e un motor misto parerea mea, de la consum si pana la putere.
  10. la ce bani ar trebui sa fie un metru? eu am avut nevoie de niste piele si m-am dus in weekend la valea cascadelor unde sunt niste unii care vand geci de piele cu 30-50 de lei.. in functie de ce iti trebuie ai mari sanse sa gasesti pe acolo acel maro cognac, poate si cu ceva patina.
  11. cel mai bun tratament pentru interiorul rezervorului este Tapox sau o chestie numita Tank Cure pe care am vazut-o la un magazin micut de pe Viitorului ( in Bucuresti ) numit Bandisca. Eu am folosit Tapox in trecut, e un kit format din 3 substante plus ceva cleaner. Dupa ce speli bine rezervorul pe interior se aplica Fertan care "arde" rugina si o desprinde unde e cazul, urmatoarele doua se amesteca si formeaza pe interior o pelicula care adera foarte bine la metalul tratat si apoi sigileaza interiorul rezervorului. Trebuie sa fii putin atent sa ajunga peste tot si sa aiba un finish ok dar e in interior deci cine te verifica? Tank Cure nu am folosit dar cum nu am mai gasit Tapox la noi probabil ca o sa recurg la el. Nu as aplica vopsea electrostatica pe ceva atat de flexibil ca un rezervor pentru ca mi se pare ca ai mari sanse sa sara.
  12. Mare mare atentie cu decanolul pe plastice!! Am pus mana pe o mobra vopsita ridicol de fostul proprietar si am zis sa o atac cu decanol. Rezervoru de metal s-a curatat ok, la spaclu. Aripile s-au curatat ok, am cam zgariat folosind spaclul deci sincer am cam gresit, trebuia uns cu decanol si apoi indepartat cu servetele sau carpe inmuiate in diluant. M-am cam grabit sincer. Am incercat sa indepartez pe urma zgarieturile cu un smirghel fin dar tot nu am facut asta destul si pana la urma tot se vad zgarieturile si urmele de smirghel. Surpriza a aparut cand am dat cu decanol pe plasticele de pe laterale si pe carena farului. Alt tip de plastic, a reactionat mult mai urat si acum bucatile astea arata mai mult ca un bord de masina care imita textura pielii. Sincer e ok, arata "interesant" si merge cu stilul mobrei dar daca ar fi sa fac asta din nou, probabil nu as mai indeparta vopseaua de pe laterale si nu as folosi deloc spaclul chit ca ar insemna ca muncesc de doua ori mai mult. Poate as fi preferat sa iau un smirghel extrem de fin si sa aduc totul la o baza mai ok peste care sa vopsesc din nou.
  13. nu poti stii exact ce s-a intamplat.. a facut target fixation pe duba care a taiat curba dar a revenit pe banda ei? a intrat prea tare in viraj si a sarit pe frane ridicand mobra si crescand unghiul virajului? iesirile pe contra sens se intampla frecvent oricum, un amic a scos masina in sant ca sa nu faca frontal.. a fost lejer, o pana si injuraturi.. pe moto nu scapi la fel de ieftin..
  14. da un semn daca vrei o bucata de heatwrap sa acoperi acolo. eu mi-am pus pe teava intermediara dupa ce m-am ars si nu s-a mai intamplat. nu stiu daca mi-am invatat eu lectia sau nu m-a mai parlit cand am atins-o iar.
  15. fix ieri mergeam pe banda 2 si vad pe dreapta in spatele autobuzului care era in statie ca omu din masina nu mai avea rabdare sa plece autobuzul si nici eu sa trec si incepe incet sa migreze spre banda mea.. claxon lung dar degeaba, pana am ajuns langa el deja era pe banda cu mine.. il intreb la semafor daca m-a vazut/auzit si zice natural omu ca aveam loc.. asta asa e, daca as fi fost sigur ca nu vrea de fapt sa intoarca complet.. atunci nush daca mai aveam loc..
  16. din ce stiu eu, rezervoarele ruginesc din cauza "apei" din benzina daca le lasi peste iarna goale. nu stiu daca temperatura il ajuta, cel mai indicat e sa-l lasi pe motocicleta dar plin ochi.
  17. ala din bucuresti e al meu. poti sa mai te uiti pe aici dupa postari in care l-am mai balacarit daca vrei istoric. eu nu am mers cu bandit naked ca sa fac o comparatie directa dar semicarena de pe el e misto, mai ales daca ai si parbriz putin mai inalt. acum ca am trecut la carenata complet pot sa zic ca e mai mult vant pe la picioare pe bandit, dar na, e SEMIcarenat.. a zis bine Zven, abia dupa 3 ani vrei altceva daca o sa fie prima mobra.
  18. man e fix de la robinet. robinetul de benzina e vacuumatic deci nu are voie sa lase nimic sa curga atat timp cat motorul nu functioneaza. mai departe nush din ce ratiuni economice carburatoarele nu au o "siguranta" si ele sa nu lase benzina sa curga mai departe. daca vrei sa fii sigur, desfa robinetul si verifica garnitura aia ca un smiley face din partea cu maneta. daca e intacta ok, problema e in alta parte..
  19. ce nu inteleg eu este de ce NU mergem direct la sursa. propun sa facem o cheta si sa cumparam suficient detergent/degresant/whatever pe care sa-l varsam in locul de unde se alimenteaza cisternele astora. in felul asta rezolvam mai rapid problema asfaltului jegos si alunecos. cine se baga?
  20. la cum arata laterala si bara spate a audiului io zic sa te tii bine pe declaratii si explicatii. puncteaza foarte bine ca a intrat peste tine si a si inceput sa frane cand te-a atins cu lateralul, motiv pt care ai atins cu cutiile partea din spate a barii. daca politistul o sa considere ca ai frecat spatele cu crashbarul posibil sa o puna in carca ta. sper sa ai noroc si sa il enerveze si pe politist cat sa se prinda daca e duda sau nu. succes.
  21. parca la dual tours aveau Furygan. poti incerca acolo marimi/modele. eu am o pereche de TD01 si in 3 ani doar s-au murdarit.
  22. io zic sa o dai parte-n parte. daca dai bataie e super, daca iei bataie, ai invatat ceva nou. important e sa va folositi doar de membrele voastre si sa nu intervina altcineva.
  23. hai bre lasa hatereala.. mai ghey decat un vespa crem si o esarfa de matase nu e, oricat ai incerca.. e chiar misto jucaria.
  24. silencer

    Accident Gradiste

    site-ul asta e ca o pagina de fb..
×
×
  • Creează nouă...