Sari la conținut

Malaguti f18 warrior 150cc Problema :-s


bujiee
 Share

Postări Recomandate

Salutare !! Am o problema cu acest malaguti ... avea o pornire foarte grea , si m'am gandit ca poate sau dereglat culbutorii , am desfacut capatul la culbutori, si alea 2 suruburi din plastic de la magnetou sa pot regla culbutorii !! Sus este admisia si jos evacuarea nu? am pus la admisie 0.5 si la evacuare 0.7 , am strans suruburile , am tinut cu un patent sa nu se deregleze , si dupa cand am dat la pedala , intr'un anumit timp merge pedala mai greu si se aude o decompresie acolo la culbutori ... dar atunci cand merge greu arborele cu came nu ataca nici o supapa ... care ar putea fi problema , inainte de a nu umbla la culbutori nu mergea asa pedala ... mergea usor tot timpul



Scoate si fum mult , cred ca este dus setul motor , sau segmentii ... a mers cam 20 km cu putin ulei , de la atat sa se duca oare segmentii ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca zici ca arborele cu came nu angreneaza nici o supapa din asta inteleg ca e uzat (camele tocite ) si ar trebui schimbat.

Mai ales daca scuteru are multi kilometri la bord,cat mai multe detalii, macar o poza de calitate un filmulet ceva ca asa e usor de dat cu parerea pe forum, poate sunt altii mai experimentati ca mine si te-ar putea ajuta cu adevarat .Bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca nu m'am exprimat destul de bine , scuzele mele ... vroiam sa zic ca , cand dadeam la pedala avea uneori o compresie mare de apasam foarte greu pedala ... dar atunci cand avea compresia aia , arborele cu came nu actiona nici o supapa ... ceea ce cred ca e corect , cand nu ataca nici o supapa sa aiba compresia aia , dar am problema de mananca ulei , scoate fum , eu zic ca sunt segmentii , trebuie sa gasasec undeva sa cumpar .. pe net am cautat dar nu am gasit mai nimic , si porneste cam greu zic eu . uneori foarte rar o ia la a 2 pedala , dar de cele mai multe ori trebuie sa dau cam 6 7 pedale sa porneasca , cand porneste cu acceleratia tina putin , cand o ia fara acceleratie , deci are toane cand nu il tin accelerat porneste , dar uneori daca nu il tin accelerat , nu porneste ... daca stie cineva unde pot gasi pentru acest malaguti f18 150cc segmenti , il rog sa'mi spuna . multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...