marook Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Am fost acum o saptamana intr-o vajaiala pana la lacul Sf. Ana. Cand eram in parcarea unui mall din Sf. Gheorghe am vazut trecand un grup mare de motociclisti, surpriza si marea incantare fiind ca, in traseul lor, i-am prins din urma si am mers cu ei pana-n Bixad. M-a emotionat nespus de mult drumul alaturi de ei si, mai ales, salutul lor, poate si multumirea lor pentru alaturarea noastra in drumul si bucuria lor. Am sa postez cateva fotografii facute de prietena mea (a si filmat ceva, dar zgomotul facut de vant e prea puternic si oricum nu le pot posta aici), nu foarte reusite, dar cu speranta ca-i voi surprinde in mod placut pe cativa dintre ei, poate chiar si pe miri. Va multumesc mult pentru clipele superbe si le doresc mirilor casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 casa de piatra!!!! frumoase poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 casa de piatra .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin1 Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 casa de piatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate