Sick Boy Postat Noiembrie 21, 2006 Share Postat Noiembrie 21, 2006 Cine ma poate ajuta si pe mine cu o aprindere electromica pt un ATV de 200cm.Nu stiu ce marca este dar atita stiu ca este cumparat din germania de pe E-BAY,si este produs de o firma Chinezeasca sau asa ceva.Cine ma poate ajuta s-au indruma ? dau o bere Mersi Fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Cine ma poate ajuta si pe mine cu o aprindere electromica pt un ATV de 200cm.Nu stiu ce marca este dar atita stiu ca este cumparat din germania de pe E-BAY,si este produs de o firma Chinezeasca sau asa ceva.Cine ma poate ajuta s-au indruma ? dau o bere Mersi Fain. sper se fie de folos www.e-bay.de bere - ceva fara alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armadilo Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Incearca aici: /index.php?showtopic=69663 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate