Sari la conținut

Armadilo

INACTIV
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Armadilo

  1. Un prieten si-a stricat membranele carburatorului de la ATV, si din pacate nu gasim decat carburator cu totul pe stoc. Clar acest carburator a fost pus si la motociclete, motorul ATV-ului este facut sub licenta Yamaha de catre Linhai. Cine ne poate lamuri unde gasim membrane, sau pe ce moto a mai fost pus acest carburator?
  2. Speed-limiter-ul pentru marsarier a zburat de la bun inceput. Turometrul nu indica corect, trebuia sa inmultesc cu 2. Cum pot scoate atunci limitarea? Banuiam ca asta face, dar cum scap de capastrul asta?
  3. Cu ce se poate topi rasina (epoxy sau ce o fi) care sigileaza un CDI? Bineinteles fara a afecta componentele
  4. Unde pot gasi o bobina de transalp? La una din cele originale am probleme cu cablul, a iesit din bobina, si nu mai am scanteie. Cateodata mai merge, dar 99% merge intr-un cilindru. Unde gasesc o bobina pentru ea? Sau de la ce s-ar potrivi?
  5. Normal ca nu ai inteles, pozele le intelegi in momentul in care ai ATV-ul in fata. Pe net in nici un caz. Oameni buni, cititi ce am scris acolo... Trebuie facute cateva precizari: acest limitator are influenta asupra noxelor esapate dar si asupra puterii, respectiv vitezei la turatii mari. Principiul de functionare este urmatorul: la o anumita presiune in galeria de evacuare intra in lucru o valva pneumatica ce lasa ca gazele arse din esapament sa intre in carburator. Aceasta inseamna ca la turatii mari se pierde din putere si viteza, deoarece in cilindru nu exista suficient oxigen. Asta face limitatorul.
  6. Am montat turometrul, si am aflat ca are limitare electronica la 3.500 rpm. Cum atinge pragul asta, scade instant pana undeva la 2.000-2.500, apoi urca iar, etc. Sa-i scot de tot limitatorul nu-mi surade, ideal ar fi daca s-ar putea ridica limitarea pana spre 5.000 de ture. Poti face asa ceva? Si cum spunea si un coleg forumist, ne-ar interesa si niste preturi...
  7. Habar nu am ce fel de plastic e, din pacate. Cu epoxy nu tine, am incercat vreo 3 tipuri...
  8. Ma intereseaza pentru un ATV Linhai, sa-i modific CDI-ul. Nu stiu exact cate ture poate acum, urmeaza sa il pun la un turometru sa vad exact, dar mai mult de 5000 sigur nu are. Ma intereseaza sa-l duc undeva la 7-8.000 de ture. Se poate oare modifica CDI-ul original, sau trebuie adaptat altul? Si cam cat m-ar costa treaba asta?
  9. Incearca aici: /index.php?showtopic=69663
  10. Am rupt oglinzile la ATV, si pana imi vin cele noi, as vrea sa le folosesc pe astea. Si cum la noi casco dureaza, clar am de asteptat. Plus ca le pot lua la ture mai grele, unde am sanse sa raman iar fara oglinzi. Asa sunt rupte, cine ma poate ajuta cu un sfat sau mai bine trimiteti-ma la cineva care cu asta se ocupa. Am incercat sa le lipesc cu Bison Epoxy Universal transparent, dar nu a tinut.
  11. Din cate stiu, si s-a discutat si in presa de asta, au fost depozitate materiale radioactive in Fortul Magurele, si la un moment dat a fost o problema, fortul a fost inundat si astfel a fost iradiata o zona mult mai mare. Plus ca pe platforma Institutului Magurele materialele radioactive sunt lasate in voia soartei, in aer liber. A fost un articol in Academia Catavencu apropo de problema butoaielor cu deseuri radioactive lasate "la aer".
  12. Salut, ma bag si eu. De vreo 2-3 luni am aflat de forturi, am strans ceva documentatie, nu mai multa decat cea de aici. Am facut ceva speologie, am echipament pentru 2-3 persoane (corzi, hamuri, etc), am si o barca pneumatica, etc. In rest, aparat foto si camera video. Cand va hotarati sa mergeti, dati un PM
  13. Adjudecat, daca raspunzi pe messenger sau la tel. Acum am vazut ca nu ai tel la tine, asa ca ramane sa raspunzi pe mess.
  14. Ultima pagina este: http://www.freestuffhotdeals.com/hacker/Woody.html L-a mai facut cineva?
  15. Caut un garaj de inchiriat in Drumul Taberei, cat mai aproape de Raul Doamnei, pentru un ATV, poate se gasesc si 2-3 motociclisti sa impartim costurile. Astept PM sau mail la uno@go.ro.
×
×
  • Creează nouă...