magarusulmarius Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 filmutetul : si niste poze, acum ne teleportam in 2013,,, lac slovacia alt lac slovacia biserica slovacia centrul vechi cracovia straduta din cartierul evreiesc, cracovia spissy hrad , castel slovacia strbsko pleso, lac slovacia cu mtii tatra pe fundal ,,, intr-un bar din sloovacia strbsko pleso din nou acelasi lac, nu m-am putut abtine,mi-am luat neoprenul si tzushti in lac drumetie intr-un canion drumurile sunt virajate, de la ace de par pana la curbe largi ddee viteza, preturile la cazare cam ca la noi, preturile de magazin ca la noi,benzina cam 1,5 - 1,7 E / litru, au lacuri foarte frumoase, pesteri, canioane, drumuri printre munti f frumoase si neaglomerate, din slovacia am incurcat drumurile si ne-am ratacit,,,am ajuns si prin cracovia foarte frumos orasul, merita cuplat cu slovacia mai am poze, le voi atasa curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 bai domnilor, primiti cu gagu ?? daca va luati de viziunea artistului e belea, da ? capitanul asa a zis, asa sa-i ramana numele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fortec Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 filmutetul : si niste poze, acum ne teleportam in 2013,,, lac slovacia DSCN3262.JPG alt lac slovacia DSCN3264.JPG ,,, intr-un hotel din polonia [attachment=955822:DSCN3269.JPG biserica slovacia DSCN3276.JPG centrul vechi cracovia DSCN3285.JPG straduta din cartierul evreiesc, cracovia DSCN3322.JPG spissy hrad , castel slovacia DSCN3371.JPG strbsko pleso, lac slovacia cu mtii tatra pe fundal DSCN3084.JPG ,,, intr-un bar din sloovacia DSCN3055.JPG strbsko pleso din nou DSCN3087.JPG acelasi lac, nu m-am putut abtine,mi-am luat neoprenul si tzushti in lac DSCN3093.JPG drumetie intr-un canion DSCN3129.JPG drumurile sunt virajate, de la ace de par pana la curbe largi ddee viteza, preturile la cazare cam ca la noi, preturile de magazin ca la noi,benzina cam 1,5 - 1,7 E / litru, au lacuri foarte frumoase, pesteri, canioane, drumuri printre munti f frumoase si neaglomerate, din slovacia am incurcat drumurile si ne-am ratacit,,,am ajuns si prin cracovia foarte frumos orasul, merita cuplat cu slovacia mai am poze, le voi atasa curand Haha! Lactobar e in Oradea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat August 6, 2013 Share Postat August 6, 2013 La inceput chiar am crezut ca filmuletul e din 1920 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 6, 2013 Autor Share Postat August 6, 2013 @fortec - hai ca le-am ametit de tot ,,,asa este @robert - este o cacialma,,,primele faze, alea cu moto vechi sunt luate de pe net si facute alb - negru, apoi doamnele de la sf filmului sunt luate tot de pe net si atasate filmuletului, restul sunt filmari / poze proprii, facute alb - negru si inserate in filmulet @petrisor - sa traiesti, poate mai bagam una mica in septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrisor Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 sa traiesti si tu comandante, suna adunarea si cheama-ti la sfat toti ostenii, ca unii sunt inca in pribegie... tocmai aia care aveau niste propuneri de toata isprava !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat August 7, 2013 Share Postat August 7, 2013 in poza cu : lacul,neoprenul tzusti DSCN3093.JPG ce e minunea aia de se vede in fundal? trambulina de sarituri?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 7, 2013 Autor Share Postat August 7, 2013 tiranspider ; trambulina pt sarituri cu schiurile este,,,este imensa, trebuie sa ai spirit de kamikaze sa sari de acolo,,, alte poze baietii cu bmw urile cladire tip prajitura pestera de gheata lacul strbsko pleso cu prietenii la masa drumetie in canion habakuky - muzeu in aer liber pt copii kofola - printre cele mai bune bauturi racoritoare din lume Emil Constantinescu - la panoul de onoare al restaurantului unde am mancat si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 dacia aia rosie cabriolet e in LACTO BAR pe strada Republicii din ORADEA ai incurcat borcanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate