Sari la conținut

petrisor

Membru
  • Număr conținut

    191
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de petrisor

  1. salut Mihai, sper sa va iasa faina tura asta, aveti un traseu fantastic. eu am facut ceva asemanator anul trecut. eu nu pot veni in primul rand ca pe 18 iunie face nunta un frate de al meu.. pentru restul verii, mai vorbim !
  2. cine are piesele de prindere de la parbriz de 1200gs.alea doua din mijloc. poate le are cineva care si a montat desierto ?
  3. nu stiu daca am nimerit bine topicul, dar.. sarbatori fericite tuturor Domnilor, motociclistilor, sezonierilor, romanilor, fetelor bmw-urilor, anvelopelor,kilometrilor, aventurilor...Bai !
  4. de-acuma merg si termalele la constantin si elena...
  5. Silviule, mai bine ia-ti pasagera, in felul asta faci cel mai mic compromis. ori in gasca mai mare si te distrezi, ori chiar singur si faci ce vrea muschiul tau. oricum DU-TE !! bafta si drum bun !
  6. ia-ti doar bendixul , de ce sa-ti iei alt electromotor ??
  7. salut Mihai, da-mi si mie date gps despre taverna cea vestita din alexandropoli...
  8. bai Sadoveanu mic ce esti , da frumos mai povestesti !
  9. salut, cine stie daca se poate face un traseu pe o harta, in google maps sau in altceva si dupa aia sa mi-l pot eu transfera pe garminul meu? ba mai mult, sa-l pot trimite prin mail sau altceva si colegului meu tot pe garmin, sa avem amandoi acelasi traseu..
  10. eu la auschwitz am stat la coada si am platit 10 euro intrarea...
  11. unde se mananca bine in veliko ?
  12. hai bai cu aplauze ca poate incepe
  13. te votez pentru cea mai tare de anul asta !
  14. va salut, stie cineva unde incape un sistem intercom baehr pe un bmw 1200gs ? efectiv unde se monteaza ? la 1150gs il montasem pe filtrul de aer sub șa, facusem eu un loc...
  15. sunt cateva fotografii foarte reusite. chiar daca zici ca nu te pricepi, ai un foarte bun simt al punctului de statie, si o incadrare fericita de multe ori. merita sa mai starui... in alta ordine, aceste trasee s-ar putea face cu un 1200gs echipat corespunzator? si eu am o atractie catre zonele astea si ma gandesc pentru la anu..
  16. fotografiile sunt super. ori suferi de falsa modestie ori trebuie sa te cauti )
  17. sa traiesti si tu comandante, suna adunarea si cheama-ti la sfat toti ostenii, ca unii sunt inca in pribegie... tocmai aia care aveau niste propuneri de toata isprava !!
  18. bai domnilor, primiti cu gagu ?? daca va luati de viziunea artistului e belea, da ? capitanul asa a zis, asa sa-i ramana numele !
  19. n-am mai ras niciodata asa pe limba rusa sau ce-o fi aia ! super videoclip !!
  20. bai domnule, m-am privatizat... acum am om care bea pentru mine, Da? gata, la culcare ca maine decolam !
  21. sunt pregatit pentru Tantra , dar cartea de identitate si diploma de absolvire n-o iau cu mine. eu si cu Marius, am vorbit, vreau sa ne pierdem in ceata...
×
×
  • Creează nouă...