Alex_reg Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 Salut , am o yamaha tt 600 S si nu stiu cum se regleaza parghia ce se afla intre cele doua carburatoare . Ma poate ajuta cineva cu cateva in informatii ? Multumesc furmos si o zi faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 dezvolta putin...ce parghie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 la XT (tot ydis), sincronizarea se face in felul urmator: reglezi parghia de care vorbesti tu, in asa fel incat carb secundar sa inceapa sa deschida numai dupa ce principalul a deschis deja 7mm. Ca sa il reglezi ca la carte, si nu dupa ce zic unii si alti pe forum, cel mai bine e sa iti descarci un manual de pe net si sa te informezi corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 (editat) la xtz660 este 6mm ... pt masurat eu folosesc unul dintre furtunele de la carburator dezvolta putin...ce parghie? monocilindu carburator dublu corp... corpurile se sincronizeaza mecanic ... dupa intrebare esti pe langa subiect Editat August 11, 2013 de yuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat August 11, 2013 Share Postat August 11, 2013 la xtz660 este 6mm ... pt masurat eu folosesc unul dintre furtunele de la carburator monocilindu carburator dublu corp... corpurile se sincronizeaza mecanic ... dupa intrebare esti pe langa subiect dupa concluzie esti shoarec... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate