ghost1 Postat August 15, 2013 Share Postat August 15, 2013 se baga cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 Ii uram succesuri celui care se baga. P.S. E scafandru? S-au gasit urme de laba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 DA ma bag eu, plec din Bucuresti in jurul orei 19, acum aia mai mare intrebare cine imi poate recomanda ceea mai apropiata(e) pensiune in zona.......foarte posibil sa ma fi trezit tarziu pt cazare dar merita incercat. Multumesc anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost1 Postat August 21, 2013 Autor Share Postat August 21, 2013 deci nu vrei sa stai cu noi la haiduceala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 eu vreau !! dar ....aduc doar palinca ....se pare ca ma manaca hotelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate